- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
bodnarbenede
tag
válasz
Sirandrish #8486 üzenetére
Ja persze iszonyat kicsi az esély. Bár én nem igen értem, hogy a 0,002% pl hogy tud kiadni másnak 10ből kétszer, de ez már konteo. Én mindig arra gondolok, hogy a képek eredetét nem igen ismered. Simán lehet, hogy akinek duplicate TOTS Haalandja van, már éppen az összes store packot megvette, ami kb kétszáz ezer forint. Ő amiatt csalódott mert csak Haaland jött le és nem a valaki más. A heti 30 store pack miatt le kell még jobban húzni a sima packokat. Csak közben a rewardok is elavultak. Pl régen egy rare player pack jó volt. Most meg már nem tudom hanyadik alkalommal jön belőle max 82es játékos. Egyre jobb csomagokat kapsz, de valójában nem kapsz jobbakat.
Na de a pl tots pack (sb reward) adott egy Macallistert. Ez is még soha nem adott értelmeset.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3348, 93% Akkumulátor
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- iKing.Hu - Nothing Phone (2a) Black Fiatalos Glyph stílus, 120 Hz AMOLED 8/128 GB Gari
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3311
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest