Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
bodnar123
őstag
válasz
Nandinagy #5596 üzenetére
Mondjuk én olyanról még nem hallottam, hogy valaki akár csak kétszer is elvitte volna a fődíjat. Azért az tényleg gyanús, ha nagyon csekély esély van, és valaki hetente nyeri a lottót (fifába).... Ez részben nem szerencse. Ez üzlet. Nem tudod, nem is látod a sorsolás menetét. Ott ahol ennyi pénz forog kockán (bevétel és INGYEN REKLÁM(( igen ha a fórumon valaki nyit hetente jobbnál jobb lapokat, az ingyen reklám, márpedig a reklám az egyik legnagyobb kiadása egy cégnek)), és bem tudod ellenőrizni a sorsolás tisztaságát és a matematikai esélyeket meghazudtoló dolgok történnek az joggal gyanús. Persze ahhoz is szerencse kell,hogy te nyiss minden héten jó lapot. Csak más szempontból.
Én mindenesetre ma vettem egy Kerrt... Így már van egy totym. A bukás hogy nem sikerült tegnap 1m 250ért venni. De ez van. Úgyse ér sokat a coin. Amúgy hekyreállt már a játék?
-
Sirandrish
legenda
válasz
Nandinagy #5596 üzenetére
Pont ezért kéne pár normális (akár mobileosból átemelve) esemény, ahol a kitartást is díjazzák, és nem csak a vakszerencse dönt, mert ez így rohadt demotiváló.
Én tegnap nyitottam pár kissebb packot, de olyan 60-70 "komolyabbal" készülök jövőhét péntekre is, de előre látom hogy szart se fogok nyitni, és már előre elmegy a kedvem az egésztől
És bele se merek gondolni mit érezhet az, aki már hosszú hosszú évek óta tolja, tudatosan készül ezekre az eseményekre, és lószart se nyit...
Új hozzászólás Aktív témák
- Klipsch R-120SW aktív Mélynyomó / Subwoofer - 1,5 év garanciával
- Lenovo X13 Thinkpad Gen2 WUXGA IPS i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 16 / 128GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia /97% akku
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Lenovo X13 Thinkpad Gen2 WUXGA IPS i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest