Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabeszfoci89
aktív tag
Köszi mondom fentvan a gépen a next genis ellenfeleket nem mondanám erősebbnek grafikailag nyilván szebb a next gen.Nekem a gameplay és a kevesebb akadás miatt megy inkább a régi verzió ,bár az idei résznél jobban látszik hogy eztis húzzák abba az irányba de még nem annyira bugos.Igen kicsit mű kicsit gagyibb de talán még mindig simább és jobban járszható legalábbis nekem dehát kinek mi tetszik
Szerencsére tudom variállni de idén kevesebbet is nyomom meg csalódtam benne annyit hogy haverral ezt megvettük felesben közös használat de több idény nem lesz.Nemtetszik az irány ami felé halad a történet.De ízlések és pofonok
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Samsung SyncMaster 930BF 19" 1280 x 1024 DVI!
- Lenovo LOQ 15IRH8 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 PRO - 1 év gari
- RTX5070/ Ultra9 275HX/ 32GB DDR5/ 15.1' OLED/ Premium Care garancia/ bontatlan, új/ Legion 5
- NZXT Kraken Z53 RGB(fehér)+NZXT H5 Elite ATX(fehér) garancia 2026.01.31-ig
- Apple Watch Ultra, Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U / 8GB DDR
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T560 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A56 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Apple iPhone 11 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szerencsére tudom variállni de idén kevesebbet is nyomom meg csalódtam benne annyit hogy haverral ezt megvettük felesben közös használat de több idény nem lesz.Nemtetszik az irány ami felé halad a történet.De ízlések és pofonok