Hirdetés
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- hcl: Asus RT-AC57u unbrick vs TFTP :D
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
1 csajt próbáltam, az 5 skilles Arsenalos jobbszélsőt. Hát ő speciel jobb volt mint Werner
Nekem továbbra is értelmezhetetlenek a statok. Gabriel-Bremer cb párosból magasan Gabriel a jobb. A sebességük hasonló, de Gabriel sokkal biztosabban szerel, több labdát fejel, jobban helyezkedik pedig vagy 10 pacel kevesebbje van.
Most 4321-t játszom Son-Kvara-Werner trióval elől, de pl. nálam sem Son sem Werner nem tud megfutni védőket. Ahhoz képest pl. Gabriel Jesus jóval több játékost megfut vagy amikor Depay-m volt ő is nagyon tetszett.Egyébként szerintem kicsit túl izgulták az emberek ezt a csaj témát. Vannak nagyon jó lapok, de ha a szívemre teszem a kezem kb. 5-6 olyan olcsó játékos van aki mondjuk kezdő is lehetne. Annyiért meg találsz férfit is ha neked az kell.
Igazából azt nem tudom megérteni, hogy ez a Trivella szarakodás miért jó az EA-nek. 1 patch lenne nekik kivenni a játékból ehhez képest már a 2. évban hagyják benn. A beadás ugyanez. Mindig szerettem mikor kijött az új játék és kikellett tapasztalni, hogy mi működik meg mi nem. Na idén kb. ha ugyanazt tolod mint tavaly már jó vagy. Alapvetően nekem is bejön többnyire a játék(Bár az indokolatlanul közelről mellélőtt labdák, vagy mikor a kapus mindent véd idegesít) de egyelőre még ígyis jobb mint a tavalyi. Csak ugye a kérdés, hogy mi lesz a patch után .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch SE 2gen 44mm, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
- OneXPlayer Mini Pro Ryzen7 6800U Win 11 handheld konzol új akku, 7" FullHD, 16GB, 1TB, doboz + tok
- Új HP Elitebook X G1i 14 AI, 14" FHD+ IPS, Ultra 7 258V, 32GB DDR5, 1TB NVMe, WIFI 7, gar
- Asztali PC , i5 8600k , 1660 Ti , 16GB 3200MHz , 500GB m.2
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Dobozos! Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / GTX 1660 Super / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest