Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- Luck Dragon: Óraátállítás
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
1 csajt próbáltam, az 5 skilles Arsenalos jobbszélsőt. Hát ő speciel jobb volt mint Werner
Nekem továbbra is értelmezhetetlenek a statok. Gabriel-Bremer cb párosból magasan Gabriel a jobb. A sebességük hasonló, de Gabriel sokkal biztosabban szerel, több labdát fejel, jobban helyezkedik pedig vagy 10 pacel kevesebbje van.
Most 4321-t játszom Son-Kvara-Werner trióval elől, de pl. nálam sem Son sem Werner nem tud megfutni védőket. Ahhoz képest pl. Gabriel Jesus jóval több játékost megfut vagy amikor Depay-m volt ő is nagyon tetszett.Egyébként szerintem kicsit túl izgulták az emberek ezt a csaj témát. Vannak nagyon jó lapok, de ha a szívemre teszem a kezem kb. 5-6 olyan olcsó játékos van aki mondjuk kezdő is lehetne. Annyiért meg találsz férfit is ha neked az kell.
Igazából azt nem tudom megérteni, hogy ez a Trivella szarakodás miért jó az EA-nek. 1 patch lenne nekik kivenni a játékból ehhez képest már a 2. évban hagyják benn. A beadás ugyanez. Mindig szerettem mikor kijött az új játék és kikellett tapasztalni, hogy mi működik meg mi nem. Na idén kb. ha ugyanazt tolod mint tavaly már jó vagy. Alapvetően nekem is bejön többnyire a játék(Bár az indokolatlanul közelről mellélőtt labdák, vagy mikor a kapus mindent véd idegesít) de egyelőre még ígyis jobb mint a tavalyi. Csak ugye a kérdés, hogy mi lesz a patch után .
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 4 - 14" - Ryzen 5 pro 7530U, 16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP ZBook Fury 15 G7 15.6" 4K IPS i9-10885H 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- PS5 FAT CFI-1016A (lemezes) gyári doboz, szép állapot
- ÚJ MacBook Pro 16" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- 27% Számlával! ASUS ROG Loki 1000W 80 PLUS Platinum Tápegység!
- 700 helyett 500! 2029. Euronics gari! Lenovo Legion 5 Pro 16! Ryzen 9 / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB
- Dell Latitude 7300 Core i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:89%
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest