Hirdetés
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrueGooner
senior tag
válasz
Woodslave
üzenetére
Nézd, én eFootballal játszom, ezt már itt mindenki tudja szerintem.
Én értem hogy tök jó a kártyás része a játéknak, illetve meccsek közben a sok apróság, a látványos visszajátszások, stb, mind szuperek. De a foci… Ahogy a játékosok a labdához és a talajhoz viszonyulnak, az hihetetlenül gagyi.Az EA Sports helyébe most ráfeküdnék a játékmenetre, és minden mást félreraknék. Ha 100%-ban ugyan ezt a játékot adnák ki jövőre, csak valami (sokkal) jobb játékmenettel, ahol van fizika, a játékosoknak van súlya, a láb és a labda kapcsolata sokkal fontosabb, és ahol néha hiba csúszik 1-1 átvételbe, felpattan a labda, nehezebb megszelídíteni, meg ilyenek… Ezek mind a foci részei, itt viszont csak tökéletes passzokat és tökéletes átvételeket és tökéletes lövéseket látok 99%-ban.
Az eFootball az elkövetkezendő 12 hónapban állva fogja hagyni az EAFC-t játékmenet tekintetében (de szerintem már meg is tette). Persze tudom, hogy ez egy szubjektív kérdés, mert ízlés kérdése kinek melyik tetszik jobban. Én a (többek között) feljebb felsorolt okok miatt gondolom így.
Az EAFC nagyon sokrétű, nagyon addiktív játék, de aki az igazi labdarúgás aspektusait keresné benne, az továbbra sem fog találni semmit sajnos, max a hangulatát.
Ez az én személyes véleményem, Nekem nagyon hiányzik belőle a labdarúgás szépsége.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó vadonatúj Huawei FreeBuds Pro 4 fülhallgatók! (Bontatlan 24 hónap garancia)
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Szép HP EliteBook 840 G9 "Kis Tervező" Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Profi! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/512 Iris Xe FHD+
- Villám! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 16/512 Iris Xe FHD+
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Ganacia / BONTATLAN NULL Perces!
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Én értem hogy tök jó a kártyás része a játéknak, illetve meccsek közben a sok apróság, a látványos visszajátszások, stb, mind szuperek. De a foci… Ahogy a játékosok a labdához és a talajhoz viszonyulnak, az hihetetlenül gagyi.