Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Köszöntünk az EA SPORTS™ WRC Topikban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
Moby: értem, akkor ez a titka annak, hogy elsőre akad, másodikra nem
Amúgy ebben a config fileban ami van, az tényleg sokat dob az expozíción. Az meg hogy miért nem ilyen alapból? nyilván a fejlesztő szemének az volt jó ami szerinte a default. lehet 60% fényerőn hajtja a monitorját.RobbyJr: van korábbi észt felvételem, sokkal kontrasztosabb, nem ég ki, a svéd meg ég és föld. Néhol még túl sötét is, ha valami árnyékban van. Szerintem nincs SSAO a játékban
snecy20: ez van, ezzel főzünk. én is jobban szeretem a 100+ fps-t, majd ha lesz patch....
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
Sokkal jobb a szín, expozíció
Lásd: [link] és [link]amiken már futottam, azok egyáltalán nem akadnak, amin nem futottam soha, azok ugyanúgy akadnak, lásd második video első és második futás közti diffi
Az UE5 tanul esetleg? ha már egyszer renderelte azt az elemet, akkor másodjára könnyebb neki?Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
apropó, nvidia gaming experience nem ismeri fel, így nem megy a screenshot (alt+f1) többek közt.
fanalab sem ismeri még fel, simhub frisítés jött, ha valaki erőltetné a korai udp hacketElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
válasz PapírVilla #443 üzenetére
pont linkeli akartam
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
150-el oszlopnak mentem, és visszatolatva mentem tovább. vagy épp driftelve a hátsó híddal levettem egy követ, és mentem tovább
-
biker
nagyúr
Na lezúztam a PH bajnokság első fordulót
Azért benéztem a FB EA WRC hun bajnokiba is, ok tök poén a 30km szakaszok, de én eddig is azt szerettem, hogy egyben letolok egy bajnokit. Hát 6 szakasz 2x 31km-el 1h 20perc, és mondjuk egy 20-22perces szakaszt betanulni, egy nap vagy kettő, ennyi időm nincs, ezeken nem leszek kompetitiv, de nyomok majd magamban egy kenyát, mert azt azért nagyon vártam. chile se rosz, amolyan argentin mixed újzéland a DR2.0-bóleste kikerül a videjó
-
biker
nagyúr
Najóoooo
Megvettek kilóra! Racenet mobilappon lehet head2head elemezni bárkivel az időt radaros teleemtrián, hol hogy megy a másik, hogy kellene menni hogy nyerj
[link]Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
Ohh, értem, szóval ésszel kell kijáraton gázt adni, mert akkor ezért láttam azt, hogy tele az akku aztán egy gázfröccs után semmi. Mert ha beesik a pedál a limit alá (felengedem) akkor ennyi volt, egy kigyorsításra aktív és egy féktávon (vagy többön) lehet visszatölteni. hmm...
-
biker
nagyúr
remélem az udp is hamarosan érkezik. nagyon szűz így vezetni
Amúgy @mindenki
Hogy érzitek a fizikát? én még mindig nem tudom eldönteni, hogy azért megy jobban mint a DR2.0 mert inkább úgy viselkedik az autó ahogy elvárnám, vagy azért mert nulla assist mellett is sok segítséggel belenyúl árkádosítva a rendszertElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
Hibrid rendszer visszatöltés csak nagyon durva féknél van? valahogy ezt vettem észre.
-
biker
nagyúr
válasz Találtgyerek #372 üzenetére
Még nem, holnap nekifutok a HS1-nek
-
biker
nagyúr
válasz xenom0rph #364 üzenetére
GeriSoft
De nem tudom hogy kell felvenni, valamiért eleve bedobta nekem Fatal-t, lehet hogy steamen barátok vagyunk
túl boomer vagyok ezekhez márElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
-
biker
nagyúr
a steam/userdata/........./mappában van userprofile, minden inditáskor újat csinál, és az előzőt backupba teszi. én 1x restartoltam a játékot, hátha megoldódik, ezzel minden lehetőség elszállt.
-
biker
nagyúr
Figyi, pontosan elolvastam ezt a hintet, és jól megfontoltan azért NEM kattintottam rá, mert
1: megvettem a preorderrel a season 2-3-4-5-öt, és NEM akarom eltávolítani, fingom sincs megjelenéshez mi köze van, azt mondták megkapjuk mindet.
2: a be aware részt úgy értelmeztem, hogy vigyázzak, mert ha eltávolítok, akkor a vele összefüggő tartalom elveszhet
NEM AKARTAM ezt, tényleg én vagyok a hülye, ha elolvasom, értelmezem hogy ez le fog törölni valami, éd ezt nem akarom, akkor nem nyomok rá?Gondoltam akkor másik opció, egy új savegame, ez mindn játékban max visszavisz a játék elejére, de nem úgy, hogy a nevem is törli, és minden egyes beállítást is.
Van ilyen opció a settingsben, hogy mit szeretnék alaphelyzetbe állítani, 4 féle.
Szóval szarul megfogalmazott szövegekre szarul leprogramozott működés, és nincs undo
most találtam valami YT videót, hol vannak az eawrc config fileok, de elvileg mindig felülír, nincsenek previous versionok.
[ Szerkesztve ]
-
biker
nagyúr
-
biker
nagyúr
Könyörgöm, ember, 2 órával azután jött ki az infó, hogy én meg tucatnyian besz...pták!
Én már megb...tom és nem segít a support sem!A második opció jelez tartalom eltávolítást, amit NEM AKARTAM!
Teljesen érthető módon nem arra nyomok, ami bármit eltávolít. ÉS még azt is leszm, ha a pár gyors kör elmegy, de 2 óra ment bele abba, hogy a 100-150 beállítást végigjátszam, és most kuka az egész! Idióta szövegezés, és a világ egyetlen olyan játéka, ami a savegame resetre MINDENT letöröl.Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
Egyes USB perifériák FPS cap-et okoznak? főleg a fanatec pedál?
-
biker
nagyúr
A másik gomb is töröl mindent??? más posztja a bugreporton
I saw your official announcement of missing content solution, but also missing pre-order bonus contents in my situation.
https://answers.ea.com/t5/General-Discussion/Content-Not-Installed-Message/m-p/13161866If I click "remove content and continue", pre-order bonus driver suits and liveries are gone.
I tried new game, and results are same. Am I only personthat happens this problem?In addition, I already tried all possible solution(verify files, reinstall, check and uncheck steam's DLC menu), so please don't ask again.
Here are some screenshot
https://i.imgur.com/8T5LE4c.jpeg
https://i.imgur.com/ifo2td6.jpegElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
Hogyan álljak neki nem 5 órát, hanem 50 vagy 500 órát belefektetni egy programba, ahol tapsra elveszhet minden elért eredmény? Itt ez a kérdés.
-
biker
nagyúr
én meg egy enyhén aspergeres introvertált informatikus farok vagyok, akinek van a laptopja, azon backup a nasra, a nasról backup HDD-re, és egy külön disken 3-4 havonta mentés eltéve, és egy qrva byte adatom nem veszett és nem veszhet el SOHA, érted? Egy rohadt felhőszolgáltatásban meg nem is a gépemen tárol semmit, rá vagyok hagyva a szolgáltató idióta programozóira.
Állítólag a "remove content" lett volna a jó megoldás HOGY NE TÖRÖLJÖN SEMMIT! ÉRTED??? Remove content = minden marad csak a nem elérhető content törlődik (amit megvettem, tehát qrvára elérhetőnek kell lennie!!!!), és a new save game meg igazából a "törlünk mindent is a getzibe"Mióta a savegame része az összes grafikai beállítás? Hát szerinted hányan vadásznák le az összes programozó se..arcot, ha mondjuk 20 óra cod után egy reset savegamere nem a pálya elejére rakná őket, hanem minden achievement törölve, monitor setting, mouse dpi setting, minden törölve? Egyszerűen nem fér a fejembe, hogy lehet hardver kötött dolgokat a savegame részévé tenni?
Raceroomon ilyenkor annyi történt, hogy a mygamesben létrejött egy új profil, azt törölted, a régit visszanevezted élesre, kész. De itt nincs ilyen sem. Nincs a mygames sem a documentsben semmi régről.
-
biker
nagyúr
5 controller összes beállítása, kalibrálása, az FFB settings, graphic settings, minden lenullázva. Ilyenkor megőrülök, hogy most kezdjek előről mindent? És ha előfordul egy hét egy hónap múlva megint? Megint megb...hatom?
-
biker
nagyúr
nem, ezt megba..hatom mert letörölt minden beállítást, amit órák alatt eltaláltam, minden időeredményem!
Steamen be van pipálva minden DLC.
szétrobbanok az idegtől. Lett volna fél órám tesztelni, erre itt ba..ódok meg az idegben!ja, sorban egy csomóan írnak DC-n ugyanerről
[ Szerkesztve ]
-
biker
nagyúr
Lehet most törlöm le a ge..be az egészet
minden ugrott, a controller settings, graphic settings, time trial eredmények, ami csak létezik. Nincs olyan hogy download, csak a new savegame
-
biker
nagyúr
Már írtam bugreportot, de nem értik.
Racenet. Login, with steam, elküld steamre, ok, belépek, megerősítem, erre visszajön, és elirányít azonosításra EA fiókra egy másik emailcímre (mindegy miért másik)
Könyörgöm, Steam-el lépek be, steamen vettem a játékot, ne küldjön tovább sehova!ha email+pass-al lépek be, akkor is odaküld, nem tudom, ha játékban leolvasom a QR kódot, akkor hova küld. 3-4 eszköz van, ezen a gépen egy EA játék van, be is vagyok lépve EA appban és steam appban is, miért küld emailre kódot még? 3 gép kell hogy belépjek?
[ Szerkesztve ]
-
biker
nagyúr
Karl tovább tolja YT-on, most hisztizik hogy refundolta, mert nem lesz telemetria, holott minden fórumon elmondták, lesz telemetria
"Hey Everyone,
I wanted to drop in this thread with a brief update,
D-BOX motion will be supported at launch. Additional UDP will be supported in an upcoming patch. We will share more information when we have it.
Cheers, "
[ Szerkesztve ]
-
biker
nagyúr
szóval ha most a sáv közepén megyek (kék vonal a nézőpontom), akkor az autó oldalíva szerint valahova ide kellene tartania mindennek, és a lila pontok kb a sáv szélei, és a torony felső bekötési pontja, balról, jobbról van hiba, mert olyan mintha egy nagy suvban ülnék, akkora a műszerfal és a magasságérzet
a wrc meg csőJa és "csak a pálya elején van lag" sztorihoz, 2:30 az még a pálya eleje akkor?
[ Szerkesztve ]
-
biker
nagyúr
Ami nekem továbbra is bajom, a perspektiva torzítás. Minden autó olyan, mintha 1,5m magasan lenne az út felett a műszerfal, pedig kb fele, széles műszerfal, a kétsávos út is inkább egynek tűnik, de mégis középen megyek. A szalagkorláton oldalt látszik feltűnően aszfalton, mekkorát változik a magassága ha 2m-t közelebb megyek. nagyon nagy szögben mutat.
És a másik hiba, hogy egyes autók, főleg a wrc-k, minth a hátsó ülésen ülnék, és totál előrehúzott üléssel olyan, mint a 200-es évek autói totál hátratolt üléssel. Ennyire kicsik ezek a yaris/i20 autók? mert a diffi olyan, mintha egy matizból átülnék egy skode superb (a régi pdtdi-be) hajóba.Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
tegnap ismerkedő est folytatódott, bejön.
TT-ben nem tudtam rommá törni a kocsit, illetve száraz és vizes talaj van, esőt sem sikerült találjak. Nem tudom, lehet csak bajnokságban lehet időjárásokkal szórakozni.Kenya az istenkirály
[ Szerkesztve ]
-
biker
nagyúr
Kezdeti nyafogást visszavonom, nagyon tetszik, ha kijavítják a bugokat és lesz simhub meg fanalab support, akkor tutti
-
biker
nagyúr
Time trialban csak dry/wet választás van, hol tudsz pálya degradációt is állítani? Custom champ? Vagy valami online móka?
-
biker
nagyúr
haljak meg, az fov slider hibás. mármint a magyarázat mellé.
aszondja 0-nál 18 fok 100-nál 68
Akkor a helyes számolás pl 30-ra állított slidernél (68*0,3)+18 = 38fok vfov
nagyjból oda kell állítani a slidert mint a DR2.0-ban, és akkor lesz jó, de autónkénti nézet bug is ugyanaz mint a DR2.0-ban. Egyes autókban olyan kicsi a tér, pl wrc-ben a hyundai totál előre tolt üléssel látom a jobb A oszlopot teljesen, ami a subaro 2008-ban majdnem hátratolt üléssel van, ergo sokkal keskenyebb kell legyen az autó. de biztosan nem daewoo matizban ülök, hanem hyundai i20-ban
fel kell bindelni az ülés állító gombokat.Ez egy dr2.5 szerintem, megfertőzve wrc és F1 grafikával meg ui-al
ja mentem 2-esben lassan monteban, szerintem nem az autó közepe körül fordul belső nézetben, de majd nemsoká felszabadulok, és nyomok pár szakaszt élőben, a csatornámon
Ja, drága EA és drága youtube
Hi Péter Ábrahám,
A copyright owner using Content ID has claimed some material in your video.
As a result, your video has been blocked in some countries. This means that your video is still up on YouTube, but people in some countries may not be able to watch it.
This is not a copyright strike. This claim does not affect your account status.
Video title: EA WRC grafika állitgatása
Copyrighted content: Save Some Room
Claimed by: UMG
Blocked countries: Belarus, RussiaWhy this can happen
Your video might contain copyrighted content.
Copyright owners can choose to block YouTube videos that contain their content.
If this copyright claim is validYou don’t need to take any action or delete your video.
How to unblock your videoIf something went wrong and the copyright owner or our system made a mistake, we have a dispute process. Please only use it if you’re confident you have the rights to use all the content in your video. Learn more
You can also remove the claimed content using Studio's editing tools.Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
válasz Találtgyerek #223 üzenetére
Kérem szépen
-
biker
nagyúr
igen, azt írták, hogy a motion meglesz megjelenésre, mondjuk nem értem, az is udp-n megy és telemetria, de mindegy. és utána lesz másnak hozzáférés
-
biker
nagyúr
Kicsit teszteltem, várjátok meg vele amíg HD lesz, mert a grafika a lényeg
Bármit csinálhatsz, rohadtul el kell felejteni a temporal upscalet, az fsr-t és a dlss-t is, mert nem növeli, néha csökkenti az fps-t, és csak a kártya nem szenved annyira.
a konfigomon medium beállítás mellett kb 70-80fps kiimádkozható, de akadozik
egyébként már közepesen is szép, néhol kiég a fehér valóban.Fizika. Hát fura... igazából mondanám jobbnak, mert jobban tudom vezetni. murván. aszfalton nem.
murván nekem kiszámíthatóbbnak tűnik, talán inkább könnyebb? csúszik, de harap a gumi.
ellenben aszfalton. tapad tapad majd kirántják a szőnyeget. szerintem
Mindezt direkt a kedvenc subarummal, amibe ezer km-eket toltam dr-ben
ha kijavítják a grafikai gikszert, megoldják az udp telemetriát, még élvezetes is lesz. de gyanítom, az hogy kiszámíthatóbban csúszik a kocsi, az inkább könnyítésA játékon belül azokat a slider settingeket használom, ami a DR2.0-ban van, és jónak tűnik. tyre friction, centerforce, suspension, és jól adja, kenyában a gödröket, bukkanót talán erősebben is adhatná.
-
biker
nagyúr
én azt feltételezem, pont a precompile az, ami ha működik, akkor síma a várt úton, és receg ha váratlan jön. Ha nincs benne, akkor nem akkor kellene reccennie ha váratlan fordulat van
-
biker
nagyúr
én szerintem pont ellenkezőleg. nem is a rajtnál jelentkezik, hanem menet közben, mész az úton, amerre kell, és minden frankó, de amint ütköznél, ütközés előtt a váratlan út miatt belaggol, és utána renderel tovább. Vagy van egy mező, bal kanyar, de jobbra bevágod a kocsit kézifékkel fordulva, olyat akad, mintha azt mondaná 'miafa... jajjnekem, mit is rajzoljak"
"Dehogynem, még a hivatalos gameplay videóban is volt stutter. Írták is sokan, hogy UE4-gyel gyakori."
Ja, ACC-ben is vanna ilyen mikrostutterek, na ez annak a 10-100x-osa időben, hosszban és gyakoriságban
[ Szerkesztve ]
-
biker
nagyúr
válasz Találtgyerek #199 üzenetére
még nem merültem bele ezekbe, mert mondom család aludt, nem akartam balhét. hamarosan nekifutok élesben.
-
biker
nagyúr
válasz Találtgyerek #193 üzenetére
cpu /core 60% körül avg 50%
ez is egy magot hajt csakElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
írtam egyet a discordra, nem engedi beküldeni. kiraktam a központi FB csoportba
So, just testing for half hour, tried to set up controller and graphic. it is a nightmare. Controller setting contains some non-rebindable buttons, and as I use SRM Fanatec emulator on DIY wheel, it forces me to use numbered buttons which I don't have, need to use mouse in menu.
In any case, need advice to reach good grphic. I have issues with stutters more often if leave the road or going to crash to any obstacle, it is lagging and start stuttering, as an unpredicted frame generation. if drive on the predicted line, there are no stutters, if leave the track, or make unpredicted handbrake turn, it start stuttering. Like it is prerendering frames, and suddenly drop everything start render again.
Performace issue: i have a "good PC", I mean i5-11600K with 32GB 3600MHz ram, and an RTX 3070ti ftw3 ultra, on 2040MHz. 3144x1440 21:9 ultrawide with DLDSR (the monitor is 2560x1080), by this I play ACC and DR2.0 100-120 sometimes higher fps. This game, I play with 60-70fps without DLSS. AA is high, medium makes flashing texture edges like hell. need high, epic or cinematic. Epic makes 50-60fps, cinematic is sub 50fps. with 99% GPU load. Ok, I tried with DLSS, on balanced, and on auto, the result? The same shitty 60-70 (ok sometimes 80) fps, and the gpu load drops to 75%. So not make the FPS higher, like in all games, just decrease the gpu load. What a hell?
And please EA, tell me, why on earth I can not type my own nickname? I dont want to choose from the 30-40 random idiot nicknames from the game, I type my full name, and want to type my nickname. Also would be nice, if I can test the codriver without select, ok, start game, drive, back to menu etc. Is that so hard to put a button next to codriver selector as "play sample"???
If someone knows how to set up Fanatec CSL DD well, would welcome
Oh, I just forgot. The mixing of menu elements from DR2.0 and F1 series. is a hell. and regarding the FOV, crazy developers, if there is a slider is 0-100 values, and there is a hint for 0 means 18deg, and 100 means 68deg, would it be so hard to make ONE (uno, ein) extra line into the code, that displays the slider in degrees? 18-68 degree? Is that so hard coding task???? If yes, you are fired, and get a "webdavalopper" job instead. I can't beleive this can happen.
Waiting so hard for the first update batchElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
Hát hirtelen, miközben mindenki alszik, pár lassú menet és állítás után
- amit előre gondoltam, az van, a DR2.0 és az F120xx játékok menüje keverve, és benne az F1 játékok borzalmas controller setupja, keverve az fov állítással, mi 0-100% de úgy, hogy a 0 a 18fok a 100 a 68 fok és számold ki. Mi a fa..om, tedd már ki fokban te nyomorult! ha 0=18 akkor miért nem írod ki 18fok?
- controller beállítás ugye horror, vannak nem átbindelhető gombok, amikre számmal hivatkozik, frankó, de aki nem számozza be a fana kormányát, hanem ikonokat rak ki, vagy épp emulátorral nyomja, annak egy nem átbindelhető gomb halál. belemixelték az összes DR2.0 settinget az F1 settingbe, scrollozok ezerrel.
- grafika, hát qrvára remélem, jön valami upgrade, képtelenség kihozni rendes framerate-et, mondom ezt i5-11600K, 32GB 3600MHz ram, RTX 3070ti 2040MHz-en, olyan droppok, stutterek vannak random, pl ütközés előtt 10-ből 8x, kézifékes fordulóban is beakad. 1080-ban ronda mert közel a monitor, én 3144x1440 DLDSR-t használok, ez mellé 4x AA, mediumban 70-80fps és 75% load, highban 60-70fps 100% load, ultra-ban 50-60fps és 100% load, ha DLSS-t belövöm, bármelyiket, pontosan ugyanennyi marad a framerate, csak leesik a load 75%-ra. Hogy lehet így elbaszni? Komolyan, ACC UE4 -ben a DLDSR mellé DLSS quality hozta a 110-130fps-et, azért nem használom ott, mert anélkül is megvan a 100fps. medium élsímítás felejtős, villog minden textúra él
- aszfalt tapad nagyon, és kellene valami jó guide a FFB-re, mert ugye se fanalab nem ismeri, se más, és most találgatok mindennel. gravel is jó, ffb effektek nagyjából jók így elsőre.
- kuplung ha nem autó, akkor megálláskor lefullad, és kuplung kell az indításhoz, ez jó, de pl nincs start gomb (nem találtam?) és mindig autóstartolja a motort
- profilban a nickname csak előre választot lehet. MIÉRT????? Miért kell nekem választani a maverick meg a rookie goat közt? BE AKAROM ÍRNI!Na inkább megyek GDP-t termelni, és később folytatom.
-
biker
nagyúr
fasza, mindenki alszik itthon
nem baj, a steam ezt is irtó lassan másolja, ugye hiába a preload, egy rejtett mappába rakta, és most csomagolja ki, ami valamiért itt is lassú, eddig egy játék volt ami tragikusan lassan frissült mindig, az ACC, ez a második.
Pedig WD blue sn 550 gen3 x4 nvme ssd, és crystalmarkban hozza a kötelezőt, 2500-2800mbyte/s
már itt van a polcomon egy WD 850x black gen4 x4 7000mbyte/s ssd, csak migrálni kell, meg szétszedni a gépet mert a procihűtő alat van az armor shield alatt az ssdElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
-
biker
nagyúr
válasz Találtgyerek #165 üzenetére
Nemtom,
-
biker
nagyúr
válasz Találtgyerek #163 üzenetére
Pontosan
Én mindig is középmezőnyös voltam, de volt hogy az utolsó helyért csatáztunk. És? Ha 30 induló van, lesz 30. Helyezett isElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
válasz Találtgyerek #161 üzenetére
Nem tudom, mi lesz a dr2.0 bajnoksággal, hs1 legutóbb 4fős volt, p15 fullsimet csak egyedül én vittem végig.
Lehet vége van sokaknálElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
mindenkinek fel van húzva az ébresztőóra?
-
-
biker
nagyúr
hát igen, gyanúsan több lenne az ára a játéknak, de van az a réteg, aki megvenné.
A DR2.0 elég sok egyszerűsítést tartalmazott a pályán, láttam videókat, komplett kanyarok voltak kihagyva. Itt azért sokkal jobban törekedtek.És én már annak örülök, ha az meg lesz oldva, ami a wrc talán 9 vagy 10-nél volt, hogy a gázpedál 0-1 állású volt, meg hogy az elsőkerekes autón is lehetett setupban hátsó difit állítani (és valaki tesztelte, befolyásolta is a futást )
-
biker
nagyúr
a legszomorúbb az, hogy a centerpoint egy változó a geometria mozgások számításában, ami jelenleg a jelek szerint konstans, holott lehetne változó, és attól függ, hol fordul az autó, hogy kis sebességgel fordulsz (hátsó tengely körül fordul) vagy hajtűben kézifékkel fordulsz (első tengely körül fordul)
Ezt szerintem nem kunszt implementálniElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
-
biker
nagyúr
-
biker
nagyúr
-
biker
nagyúr
"Persze, nekem is jobban tetszene ha extra autókat, verseny szakaszokat adnának az ilyen apró vackok helyett, de a dolog másik oldala hogy a WRC megszabta az EA-nek hogy mennyiért adhatja a játékot. Az árazás mellé még hozzájön a lootboxok és egyéb monetizálások tiltása."
öööööö, hol írtam hogy extra vehető autót vagy bármit szeretnék? Egy olyan livery editort amibe feltölthetek matricát, azt szeretnék, meg egyedi festést, mint ACC/iRacing esetén. Nem akarok autót venni, kreditet venni, bármit venni.
De az a jutalom, hogy lehet mondjuk piros kesztyűm vagy baseballsapkám, hát az az NFS színvonal szerintemElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
Engem itt rázott ki a hideg először, ki a f..t érdekel a renderelt sofőr ruhája meg kesztyűje? Max a kocsit designolnám, de ahhoz saját feltölthető matrica lehetőség kellene, komplex paint editortal
Az a vip hogy 15 kesztyü lesz? Huzzafa..omba de tényleg (nem te, hanem EA)[ Szerkesztve ]
-
biker
nagyúr
de ez nem triple monitor support! eyefiniti/nvidia surround EGY kijelző, geometriai torzítással, mint a DR és DR2.0
A triple monitor support azt jelenti, három képernyőre három képet renderel, annak fényében, melyik milyen távolságra és szögben van. Nem egy ilyen gagyi UW support
ez síma ultrawide és super ultrawide support, ami lófasz se.
Ezt mondja végig.Minden normális játékban 3 monitornál be tudod állítani FOV helyett a három monitor méretét, távolságát, szögét és kávaszélességét, és összerakja neked a képet, olyan geometriai korrekcióval, hogy jó legyen.
Az ulyen uw support esetén max azt tudod állítani, a megjelenő kép teljes hordótorzítása mennyi legyen, mennyire ívelt a monitorodElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
aztaqrtaéletbe, mik derülnek ki?
Ló...asz lesz nem triple-monitor support
-
biker
nagyúr
EA WRC track degradation
Egyre jobban váromElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
-
biker
nagyúr
szanaszét csorgatom a nyálam
-
biker
nagyúr
Kalle az EA nagykövet srác. Mondjuk olyan bőbeszédű mint Kimi, kb, de azt mondta, hú de jó, érzem az autót, nagyon jó. kb ezt ismételgette 3 percig
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- trek81 károsultjai
- Milyen videókártyát?
- Viccrovat
- Videós, mozgóképes topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest