Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rap, Hip-hop 90'
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
bogosbog
újonc
Mindenkinek köszönöm a véleményét, még pár napig gyötörtem magamat, azonban most már nyomkodom az új kütyümet.
Végül én is egy Pocketbook Inkpad 4 mellett tettem le a voksomat.Igazából az olvasást, mint a hobbimat szeretném 'egy új szintre' emelni és nem kellenek rá olyan dolgok nekem, amit egy tablet tud.
De! Fogom figyelni ezentúl itt is az eseményeket, mert nagyon jókat írtok és kíváncsi leszek, a színes technológia hova fut ki. Továbbá sokat visszaolvastam pl. a Calibre-vel kapcsolatban, és kb. nincs is több kérdésem.
Úgyhogy köszi Nektek még egyszer a rendületlen fórumozást! -
bogosbog
újonc
Sziasztok!
Tanácsot és segítséget szeretnék kérni Tőletek életem első e-book vásárlásához, mert azt érzem, hogy minél több az információ, annál tanácstalanabb vagyok. (8 napja szívom magamba az infót, itt is elolvastam, amit lehet, de mégsem áll össze a kép..)
Ami számomra fontos lenne:
- Pocketbook vagy Kobo és inkább az újabb modellek közül válogatnék;
- Ár: nagyon max. 130-150 ezerig; persze lehet olcsóbb, de hajlandó vagyok többet kifizetni, ha hosszabb távon megtérül. Nem szeretném két évente cserélgetni az olvasómat, ha már döntése jutottam;
- 6,1-8" közötti méret (klasszik 6"-os nekem valahogy fura kézbe véve; a kis mérete miatt nem hozza a "könyv-élményt");
- Legyen szótár benne vagy rá tudjak tenni szótárat (nyelvtanulás miatt);
- Hangos könyv és text to speech funkció (szintén nyelvtanulás miatt);
- Kijelző felbontás legyen jó (nem akarok műszaki paramétereket írni, de sztem értitek, technológiailag azért legyen rendben);
- Bizonyos könyvekből jegyzetelnék (teljes mondatokat emelnék ki, nem hozzáírnék), és ezeket szeretném exportálni, amit utána számítógépen tudok tovább szerkeszteni. Azt olvastam, hogy a PB-ben ez egy jól működő funkció. Akinek KOBO-ja van, mi a tapasztalat?Továbbá az, hogy a PB olvasók lassabbak, az mennyire 'zavaró'? Ha negatív kommenteket olvastam PB modellekről akkor ez, meg a kijelző relatív korai elhalálozása a tipikus. Sokszor úgy érzem a "lassú a PB" kommentekből, mintha valami betárcsázós internetről beszélnénk a 2000-es évek elejéről. Valóban ennyire drasztikus? Sose volt ebook olvasóm, így nincs tapasztalatom, de én is ahhoz vagyok szokva, hogy minden digitális cucc fürge.
KOBO daraboknak van visszatérő problémájuk?
Őszinte leszek, elsőre a Pocketbook Inkpad Color 3 tetszett meg, 28 YT videó megnézése és tesztek elolvasása után is nehezen szakadok el tőle, azonban kezdek elbizonytalanodni, hogy valóban szükségem van-e színes kijelzőre? Mert valójában elenyésző a színes tartalom fogyasztása részemről, el tudnám engedni. Viszont nem tudom, mi lehetne helyette
.
Amik szimpatikusnak tűntek:
- Pocketbook Era vagy Inkpad 4
- Kobo Sage
- vagy Kobo Libra 2 esetleg ?+1 kérdés, hogy jól látom, hogy ha gombok vannak is, balkezesként nem érzi hátrányban magát az ember, hogy nem kézre álló? Nekem úgy tűnik, hogy kétkezesre csinálják ezeket. Bár elég jól lehet ezekhez adaptálódni, de ha van tapasztalat, érdekelne.
Nagyon köszi, ha segítetek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Saját olvasó eladásra kínálása
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Pro 4 - M3-6Y30 - billentyűzet nélkül - több darab
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- Új - Apple iPad 10.gen 2022 Wi-Fi 256GB Blue - Bontatlan
- Boox note Air4 C
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest