Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Kempingezés és sátrazás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
"elhoztam az utolsó, kiállítási darabot. Valahogy ráéreztem, hogy itt valami turpisság van...utolsó darab vagy kifutó termék...kitudja. Alkudni már nem lehetett"
Elég gáz, hogy az összetapogatott, használt darab árából nem engedtek. Én teljes áron biztos nem vettem volna meg. A tok kb. 1 000 Ft külföldről rendelve, ez nem túl nagy engedmény.
-
Degeczi
nagyúr
És ez miben akadályoz meg?
Ha hosszú távon gondolkozva építgetsz magadnak e-könyvtárat, akkor úgyis PC-n kezeled azt az ingyenes Calibre programmal, attól kezdve pedig lényegtelen a formátum: beavatkozás (és főként: probléma) nélkül, magától konvertál PRC--ről EPUB-ra, amikor megnyomod az "Eszközre másolás" gombot benne... -
dorika87
őstag
Ha fontos szempont a több formátum kezelés és az alkalmazások, akkor lényegében megválaszoltad a kérdésed, hogy a Basic2 lesz a befutó.
Számomra egyáltalán nem volt szempont választásnál a formátum, mert max 1-2 formátumot használok egyébként is (.epub, .mobi) Egyébként is ezek az alap ebook formátumok. Viszont szeretem, hogy txt-t és rtf-et is kezel, mert néha arra is szükségem van.
Nem tudom, hogy a Basic 2 mennyire kezel alkalmazásokat, az Alcor Myth Led nem kezel, de nekem nincs is rá szükségem, mert csakis olvasásra használom, mivel arra valóAmúgy számomra fontosabb szempont volt a felbontás:
Alcor: 758 × 1024
Basic 2: 800 × 600
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Saját olvasó eladásra kínálása
- Inteles Sparkle videokártyák jönnek, ezúttal munkához
- Gyúrósok ide!
- Steam Deck
- Diabetes - Cukorbetegség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- BestBuy topik
- Teljesen átvariálhatja szoftverei nevezéktanát az Apple
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A9 Plus 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Vásárold meg most a Zalman T7-et, és élvezd a minőséget!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest