Hirdetés
- Csalók a Facebookon.De ennyi???
- Asszociációs játék. :)
- Bambanő háza tája
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Öregszem
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- No Voice in the Galaxy
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pantok
aktív tag
válasz Vesztor87 #29 üzenetére
Külföldi gari: Kindle 3 amazontol, hibát bejelented és ők már küldik is a cseregépet, majd a futárnak adod oda a rossz gépet a jóért cserébe.
Más gariztatásrol még nem hallottam sikereset, pl enyém garanciális B&N-be de jóeséllyel odaküldeni visszahozni eléggé sokba kerülne ahhoz hogy ne érje meg.
-
Pantok
aktív tag
válasz Vesztor87 #32 üzenetére
E-ink bizony nem tud videót, sőt mozgást se megjeleníteni istenigazábol, tehát ha bármi ilyet írnak az TFT.
Ezekkel a noname márkájú gépekkel, még akkor is ha tényleg e-inkesek sem kell bizakodónak lenni. E-inknek is vannak régi és új verziói, a K3ban levő Pearl a mostani legújabb, bár esélyes már van jobb csak nem kiadva. A régebbiek ált. kontrasztban rosszabbak és rosszabbak. (ami ne lepjen meg, mert bár a reklámanyag szereti azt az érzést kelteni hogy e-bookon te fehér alapon olvasol fekete szöveget, az még mindig szürke alapon sötétszürke szöveg, tehát a kontrasztnál fontosabb jellemzője nincs ezeknek)
-
sysrq
őstag
válasz Vesztor87 #35 üzenetére
Ég és föld a kettő! Mind a kettőn lehet könyvet olvasni, meg talán a zenehalgátas, kicsit. De más közös nincs bennük. Ha felmerült benned a tft akkor úgy is azt fogod venni. Mert számodra praktikus, (vagy annak tűnik). Ha csak elektronikus könyveket akarsz olvasni akkor meg legjobb a célszerszám. Ha meg a csajodnak lesz akkor döntsön ő.
Keresek Thermalright 1150 lefogatót
-
sysrq
őstag
válasz Vesztor87 #38 üzenetére
Nincs múltja, tesztek is alig vannak, akinek van az meg nehezen ad válaszokat.
Én belekalkuláltam hogy nem fog megfelelni az igényeimnek de tanulópénznek jó lesz. Kellemesen csalódtam. Jobb lenne ha nagyobb lenne (akkor még horror ára volt a 6"nál nagyobbnak), de az meg a hordozhatóság rovására menne. Így is féltem, egy kisebb leesést sem élne túl. A TFT más, de azok nincsenek kiállítva a Média Markt-ban?Keresek Thermalright 1150 lefogatót
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Amazon Kindle jailbreak
● Saját olvasó eladásra kínálása
- Gaming notebook topik
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Csalók a Facebookon.De ennyi???
- Milyen egeret válasszak?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- PlayStation 5
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs