Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• gbors

nagyúr

válasz pusiga #5114 üzenetére

nem feltétlen - prioritás kérdése. én pl. világ életemben utáltam ágyban olvasni, mert nem tudtam a könyveket egy kézzel "kezelni". az Icarus sokkal jobb volt, de az sem volt igazán kényelmes, ezért rendszeresen visszatévedtem az okostelefonhoz. a Nook egyrészt pontosan a sokoldalú lapozás miatt tetszik nagyon (bár nem lenne rossz, ha 40-50g-mal könnyebb lenne - de az majd a következő olvasóm lesz :D ).

@aggleány: a háttérvilágítással még barátkozom, a többi része (számomra) tökéletes. tényleg igen jó a tapintása, a gyakori funkciókat 2 mozdulattal elérem, és nem ütközöm felesleges sallangokba. röviden - jó vétel volt :K

"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."

• ZooLee

senior tag

válasz pusiga #5114 üzenetére

Még mindig nem teljesen érted, amit doc és aggleány (és mások is különböző szempontokból) igyekeznek megvilágítani: a lapozás a legfontosabb dolog, amit csinálsz a könyvolvasóval. Lehet, hogy neked elég a "nem tökéletes" gomb, amivel "együtt lehet élni", de ha majd hosszabb távon használsz egy rendes, dupla gombbal felvértezett olvasót, utána furcsa lesz visszanézni a mostanira...

És még egy dolog: Abban igazad van, hogy a Prestigio 15-ért jó vétel, és ennyiért esetleg el lehet nézni, hogy nem tökéletesek a gombjai, első olvasónak jó lehet, de amit phedi77 kinézett magának, az már 35e, ami nagyon nem ugyanaz a kategória! És ez (mármint a lapozógombok kiosztása) egy olyan szempont, amit addig nem fog tudni senki, amíg ki nem próbálja több olvasón is...

Új hozzászólás Aktív témák