- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Ivqkzy-: Eddig
- bambano: Bambanő háza tája
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- gerner1
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
alexw801
senior tag
válasz
Golyo69 #15116 üzenetére
Engem egy kolléga indított eBook irányba kb. 2-3 éve, kaptam egy olvasni való készletet. Azokra épülve a PC-n van eBook_magyar (ötjegyű file szépirodalom), eBook_magyar_egyéb (800 file szakkönyv), eBook_angol (2000 file), stb.-nál tartok. Ezek epub és mobi, azw fájlok, van könyv mindkettő formátummal és van csak az egyiken.
Rendeztem a szerző családi neve, vessző, keresztneve szerint az egészet, ezt tartom áttekinthetőnek (nem csak én, van forrás szerver, ahol ez a rendszer). A szakkönyveknél van téma szerinti alkönyvtár is.
Nem használok calibre-t. Lustaságból a convertfiles.com-mal oldom meg. Még kínai nyelvű könyveket is sikerrel konvertál.
Send to Kindle a küldés, kivéve, ha csak rámásolva működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Saját olvasó eladásra kínálása
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G - 256GB - új, garis (SM-X926B)
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad 10th gen (2022) - Silver - 64GB - WiFi - BONTATLAN
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged