Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
Dylen
senior tag
Eljött az idő egy újabb bejegyzésre.
Voltam kedden színházban. Nem volt olyan jó maga a darab (Shakespeare - A tél meséje) de az alakítások jók voltak.
Aztán szerdán voltam a Szerelmemmel fagyizni, most valahogy nem esett olyan jól, alig bírtam megenni.
Pénteken meg voltam az Utazás Kiállításon. Reggel fél 7kor indultunk Egerből, a kiállításon kb 10től 1ig járkáltunk, aztán a 2es vonattal vissza Egerbe, majd onnan haza. Úgy negyed 10kor ''már'' itthon néztem a jégtáncit. Remek volt, egy nap a Máv hálójában.
Persze a kiállítás maga jó volt, meg nekem ''szakmába'' vág, vagy majd fog (remélem
), jó sokat járkáltam, összeszedtem vagy 10 kg prospektust. Ja, meg amúgy kötelező volt menni a turizmus szakirányosoknak, kaptunk egy feladatlapot is, ami alapján majd kell írni 10 oldalt és beadni. Na szóval bejött. A páromnak már kevésbé, szegény, eljött velem csak, hogy elkísérjen, drága 
Na most megyek fürdeni, majd utána folytatom.
Megjöttem.
Ma fél 1kor keltem. Még a talpamban is izomlázam van, ez tök komoly.
Nem csináltam egész nap semmit.
Délután Nagyi bográcsgulyást csinált, úgyhogy átmentem (a kert végében lakik), és közben csináltam néhány makrót. Betenném ide, csak nemtudom hogy kell.
Aztán épp megérkezett anya is, és ettünk.
Aztán hazajöttünk. Szép idő volt ma, ez feldobott.
Nehéz jól írni, ez meg is látszik ezen a bejegyzésen. Részletesen próbálok írni, és ettől kicsit összevisszaság lesz belőle. A másik dolog, amit megfigyeltem, hogy amikor beszélek, több szinonimája is eszembejut egy-egy szónak, gyorsan beszélek és ezeket összeoperálom, és ebből jó nagy hülyeség születik. Gyorsabban forog az agyam mint kellene, és a szám nem bírja követni. Ezt nagyon nem szeretem.
Még mindig nem érkezett meg az írásom grafológiai elemzése, pedig nagyon kíváncsi vagyok már rá. Lassan 2 és fél hónap telt el, mert a grafológus nagyon elfoglalt. Pedig az előttemlévőknek 1 hónap múlva megérkezett a válasz
Remélem jövőhétre meglesz.
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mini PC
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox tulajok OFF topicja
- Crimson Desert
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Prémium iPhone 15 Pro Max 256 GB tárhellyel, 100%-os akkumulátorral (5 ciklus) és 6 hónap garival
- Samsung Galaxy S23 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Logitech Mx mechanical master series magyar keyboardlabor gmail.com
- AKCIÓ! Asus H310M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 Super 8GB Corsair Crystal 550W
- Apple iPad mini 3 (Wi-Fi) 16GB, Ezüst
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), jó sokat járkáltam, összeszedtem vagy 10 kg prospektust. Ja, meg amúgy kötelező volt menni a turizmus szakirányosoknak, kaptunk egy feladatlapot is, ami alapján majd kell írni 10 oldalt és beadni. Na szóval bejött. A páromnak már kevésbé, szegény, eljött velem csak, hogy elkísérjen, drága 
Remélem jövőhétre meglesz.