Új hozzászólás Aktív témák
-
Atilla001
senior tag
Minimum három olyan küldetés van amit nem lehet befejezni vagy bugos vagy a sztori vége előtt kell megcsinálni mert utána nem lehet. Például olyan helyre mutat a jelölés amit megsemmisített a rakétázás a játék vége fele. Mire rájöttem, addigra elcsesztem vagy egy órát, kerestem, hogy hova kell menni. Mi így is hosszú órákat éjszakákat át farmol 6 nék mire minden cuccot fel viszek maxra aminek semmi értelmét nem látom mert gyakorlatilag nem is használtam. Érdekes módon most hogy ki vagyok Max olva egyszerűen nem találok 450 sebzésnél nagyobb fegyvert jelenleg egy katana van felturbózva és arra nyomom a korrek charmot mert nem találok jobbat. Emberek ellen nyílt terepen meg tökéletes a nyilazás felesleges szembeszállok velük egyszerűen lelövöm őket a tetőről. Asszem inkább újrakezdem és megcsinálom a legjobb befejezést. Most leengedném a vizet a víz alatti város ról de van annak értelme az utójátékban vagy az egy meddő terület csak nincs benne víz? Amikor a erődhöz lehet úszni a játék vége fele a víz alatt a fal szélén találtam egy kapcsolót amit még sehol sem láttam hogy az mire való én kapcsolódtam de nem láttam semmi változást tudja valaki hogy az mi. Ahova a bolond autós gyerek bevisz annak az épületnek az egyik szélén a víz alatt kell megközelíteni és az épület alján szélén van egy piros kapcsoló.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Peugeot, Citroën topik
- Arc Raiders
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- További aktív témák...
- Eladó Intel Core i7-14700KF kifogástalan állapot, GARANCIA 2027.06.07
- Eladó G pro superlight 2 se Unusual way sports UHWM skate talpakkal.
- Fehér konfig - i7-4790k/ROG Strix GTX 1070/Wifi/Rengeteg új-dobozos alkatrész/AJÁNDÉK Resident Evil
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- 196 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone R7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS DUAL MINI RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest