- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Oldman2: Magyar feliratos/szinkronos játékok PS4/PS5 konzolokra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habugi
addikt
A második video fun factora ne vonja el a figyelmet az elsőről, csak azért csináltam mert tudom/emléxem még milyen volt a fürdőszoba vízhálózatának egyes darabjaival harcba menni vagy szöggel kivert faléccel..

A lényeg az elsőn van, arról a helyről szépen lehet XP-zni, minden irányból védett, nem tudnak csapatostul beszabadulni.
Van pár játékórám már és ehhez hasonló helyet még nem találtam..
(#250) Mr.Csizmás:
Igen, én abban bízom, hogy a New Game Plusz azért felhúzza őket, esetleg 1-1 új dög is megjelenik. Kizárólag azért nem kezdtem még bele, mert Kingből szeretnék átvinni legalább 8-10db-ot, Slamsben tized ennyi lehetőség sincs a jó lootra.

(#253) kovsol:
Sill fán elég hamar unlockolható, hogy Te magad tudj készíteni. Egyetlen egy fajtát érdemes nyomatni a játék elején, de azt orrvérzésig, azt amelyik meg is gyújtja őket!

Emberek ellen nagyon hatásos, szinte csak lábra éri meg dobni szemből, mert afölött kivédik/hárítják, lábra viszont elég sűrűn összejön, meggyulladnak és onnantól nem veled lesznek elfoglalva..
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Simán neki lehet így mennyi akár vascsővel is 2-3 rohampuskás embernek.(#255) Enton:
Minden szemetet felszedek/eladok, egy pillanat alatt káosszá válik az inventorym, jobb cuccokat amiket a Pluszra őrzök, illetve fegyó upgradeket ezért nem hordom magammal.
Új hozzászólás Aktív témák

- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Autós kamerák
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- EAFC 26
- Milyen program, ami...?
- Netfone
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 256GB 1 év garancia
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)