Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atilla001
senior tag
Üdv!
Volna 1-2 kérdésem, ha még van itt valaki.
A játék minden platformon azonos megjelenésű? A játék nagyon szép, de a linkelt videókon valahogy életszerűbb. Nálam minden maxon van. NVIDIA karin szebb?
A HUD on megváltoztatható az XP bar? Nekem a harci képesség maxon van, így azt nézni felesleges. Agility és Survivor kellene.
Amikor protect feladat van, az a hülye védendő előre megy, meg bénázik és megmurdel. Sokszor a végén. Folyton a nagy vasbetonos mukinál (érdekes módon a tűzoltóruhás nagymukik eltűntek).
Vissza lehet őket fogni, vagy menjek előre? Nem tudom leabálni addig, hogy ne rohanna vesztébe.78% a játék és 100% a történet jelenleg. De már küldim sincs. Mi lehet a maradék 22%? A run és fight próbák, vagy a tulajdonság kimaxolás? Vagy a zászlók és szobrok keresése?
Ha maxon vagyok, akkor a single player módnak "vége"? Coop ban random küldik vannak?Rákattantam a játékra, annyira jól néz ki. Van hasonló game, de nem zombis és ilyen vagy szebb?
A Just Cause 3 ilyesmi lesz?
thx
Új hozzászólás Aktív témák

- LG UltraGear 32G810SA-W 4K AI Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- RÓZSASZÍN! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - HAJNALPÍR AJÁNDÉKKAL!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN7100 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 M4 16GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A Just Cause 3 ilyesmi lesz?