Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
fxdave
újonc
Még annyit elfelejtettem hozzá tenni , hogy a burkolatot nem kötöttem össze tehát : a D-sub fémházát a Dvi-D fémházával, lehet hogy azon is megy adat?
Jah és a válaszokat előre köszönöm!
-
fxdave
újonc
Sziasztok van egy ASUS GTX 750 ti videó kártyám. 2db DVI-D található rajta, viszont a PCB -n megvan a helye a DVI-I nek is, és nekem pont az kéne hogy ráköthessem a másik monitoromat.
Gondoltam nekiugrok. Van egy "DVI-I to D-sub" átalakítóm. kitördeltem pár lemezkét belőle meg a 4 analóg pin-t, így most tökéletesen belemegy a DVI-D foglalatba. Szétszedtem a burkolatát és forrasztottam az analóg pinekre vezetéket így most van egy "DVI-D + 4 pin ->VGA " átalakítóm őőőő nagyjából ..
Szóval ez megvolt.. bedugtam már felis ismerte a monitoromat a vga driver, és most jött volna az hogy a 4 pin -t odaértetem a PCB -n a megfelelő helyre. Csakhogy semmi nem történt. (feels badman)
Kérdéseim tehát:1. hát egy analog signal gondolom nem egy nagy feszültség elképzelhető hogy csak akkor fog működni ha beforrasztom ?
2. Esetleg ha már az ASUS DVI-D -t tett az nvidia által megtervezett DVI-I helyére , elképzelhető hogy kihagytak pár alkatrészt hogy olcsóbb legyen ?
3. van esetleg olyan bolt ahol ezt megcsinálják nekem?
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós kamerák
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Mazda topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- BestBuy topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- ASRock Phantom Gaming RX 6950 XT 16 GB GDDR6 Kiváló állapot, garanciás (2026.04.29)
- Gigabyte RTX 4080 XTreme WaterForce 16GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Powercolor RX 5700 XT Red Devil videókártyát keresek!
- SAPPHIRE RX 9060 XT NITRO+ 16GB GDDR6 Videokártya!
- ASUS ROG STRIX RX 5700 XT GAMING OC 8GB Garanciával!
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S24 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest