Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
slug
senior tag
válasz
enzo_ferrari
üzenetére
Én írtam neked oda, nemtudom mér nem lehetett észrevenni, vagy reagálni rá vhogy, mondjuk KBF
-
enzo_ferrari
tag
hát ez nagyon jó volt... :F
-
bitfarkas
őstag
válasz
enzo_ferrari
üzenetére
''De a legjobb az lenne, ha .avi-ba nyomná, és külön rá a feliratot.. (vagy eleve magyar szinkronnal...)''
És birizgálná a fülcimpádat..:)) -
Break
senior tag
válasz
enzo_ferrari
üzenetére
ajánlom figyelmedbe :
[L]http://doom9.hu[/L] -
enzo_ferrari
tag
Szasztok!
Na, az előbb nem nagyon akartak segíteni nekem a DVD rippeléssel kapcsolatban, így gondoltam találok vmi figyelemfelkeltő címet, hátha kapok választ kérdésemre.
Odáig már eljutottam, hogy DVD-t ''másolni'' a smartripperrel vagy a DVDx-el érdemes.
Ezek olyan (egyszerű!) progik, amik úgy működnek, hogy beteszem, aztán kész? Mert nem nagyon értek ezekhez, de pl ha van felirat, akkor jó lenne, ha a magyart tenné a film alá, pl...De a legjobb az lenne, ha .avi-ba nyomná, és külön rá a feliratot.. (vagy eleve magyar szinkronnal...)
A VÁLASZOKAT ELŐRE IS KÖSZI!!! ;]
Aktív témák
- Stalker Clear Sky Limited Collector's Edition
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung A06 mobiltelefon
- Lenovo X13 Thinkpad Gen2 WUXGA IPS i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest