- Mindent a StreamSharkról!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Ep128Emu felhasználói képeskönyv
Aktív témák
-
Pityesz78
tag
válasz
IRON STORM #4598 üzenetére
elhiszem persze de a cce az mégis csak cceha már csinálunk valamit azt csináljuk tutkósra
-
Pityesz78
tag
rebuilderrel szeretnék biztonsági másolatot csinálni egy DVD-ről, fent van minden szükséges progi de valamiért az átkódolás után ugyanakkora marad a cuccos
cce-vel van a baj? vagy mivel?
Trial veziot töltöttem le belőle majd megvettembár mégis trial maradt
-
lord_m
senior tag
A médiakódját nem tudom, viszont csak 2x hajlandó a nero megírni.
Eddig semmi gond nem volt vele. Ezt a lemezt is ''sikeresen'' megírta, utána be is olvassa, csak az asztali lejátszók kerregnek, pedig pont az lenne a lényeg....
Az a baj, hogy még van pár ilyen lemezem, most meg dobhatom ki?
Érdemes lenne firmwaret frissíteni? Vagy Nero-t? -
lord_m
senior tag
Reggelt!
A következő problámám lenne:
A napokban írtam DVD-Video-t Ridisc 8x DVD-R lemezre( többre is), de az asztali lejátszó nem érzékeli, csak KERREG.(több lejátszóban is ki lett próbálva) Az írás sikeres volt, lassan is írtam (2x), és a számítógép le is játsza.....Az író NEC 1300A.
Korábban Princo-tól Verbatim-ig mindenféle lemezt írtam, de semelyikkel nem volt hasonló gond.
Vélemények?
THX! -
PB
tag
üdv!
tudtok olyan programot, amivel egy már megírt plusszos dvd book type-ját, dvd-rom ra tudom változtani?
van vagy 10filmem így és egy notebook dvd-romja sajnos nem olvassa őket,bár előbb utóbb cserélem majd, de addig is jó lenne ha valahogy megenné... -
Smogus
őstag
Megírtam egy filmet menü meg minden nélkül és sajnos halk lett a hang nagyon de ezt már csak otthon vettem észre és már a gépről töröltem a filmet
na mind1 az lenne a kérdés hogy hogy lehet kiszedni a hangot felhangosítani és visszatenni??? -
mon-cue
tag
Sziasztok!
Valaki tudna pontosan útmutatást adni, hogy Shrinkkel, hogyna kell DVD-t rippelni úgy, hogy legyen menü, de lebutított extrák már ne.
Ugye a Re-authorral csak a filmet ki lehet választani, de ott nem lehet menüzni.
Szóval film+menü! Ennyi lenne a kérdésem.
köszönet előre is -
gabel
csendes tag
válasz
bosco-live #4577 üzenetére
ANYDVD [link]
Legfrisseb a honlapon az 5.8.4.1
Eddíg nekem mindent vitt. -
erdoke
titán
válasz
bosco-live #4577 üzenetére
Wan, ha értesz a DWD-Wideo wirtuális parancsaihoz.
-
bosco-live
csendes tag
wan egy kérdéssem.eddig tudta iráswédett dvdt irni de most találkoztam aolyan filmel ami kifogot rajtam.wane walami garantált Qtletek?
-
OddMan
őstag
Kicsit már régen volt, de azért leírom, hátha másnak is lesz ilyen problémája.
Szóval a Shrink elindítási problémám megoldódott.
A ''Data Execution Prevention'' -nél kellet felvenni a ''DVD Shrink 3.2.exe'' fájlt és innentől kezdve már indult is, mint huzat.
Ezt a beállítást a Control Panel/System/Advanced/Settings-ben a Data Execution Prevention fülre kattintva lehet eszközölni.
[Szerkesztve] -
gabor128
aktív tag
Értem.
Esetleg tudnál küldeni egy linket, hogy hol találom meg ezeket?
Köszi -
erdoke
titán
válasz
gabor128 #4571 üzenetére
A DVD-Video a hanghoz hasonlóan a videóval egy keretfájlban (VOB) tartalmazza a feliratokat is, amik bitmap formájúak. Talán a leggyakoribb kiszedett (demultiplexelt/demuxolt) felirat formátum a .sup.
A filmet egységeire (video-, hang- és feliratstreamek, chapterinformáció) kell bontanod, majd az új streammel újra összeraknod, azaz remuxolnod. Előbbire a PgcDemux, utóbbira a Muxman egy-egy nagyon tuti ingyenes progi. -
gabor128
aktív tag
Üdv!
Egy DVD filmre hogy lehet egy általam készített feliratot rárakni?
A feliratnak milyen formátumnak kell lennie.(Értem ezalatt, hogy hasonlóan a Divx-es filmekhez .sub, .srt)?? Illetve a dvd melyik könyvtárába kell rakni?
Köszi.
[Szerkesztve] -
-
Blackmate
őstag
Szerintetek ha egy video dvd-re a gyökérbe odabiggyesztem a borítóját mindenféle ékezet nélkül, az okozhat vmiféle problémát az asztali játékosoknál?
Csakmert szerintem nem egy hülye ötlet, ugyanis így nem kellene külön tárolni a borítókat, hisz rajta van a lemezen.
-
Pityesz78
tag
Mondja meg valaki pls hogy a DVDFab Decrypter mit tud amit a DVD Decrypter nem.
ja és hogy mi az az AviSynth és mire jó?
előre is köszi
[Szerkesztve] -
penene
őstag
én tegnap játszottam írtam / biztonsági másolatot készítettem egy DVD filmről, menüstől mindenestül. DVD Shrink 3.2vel.
Minden tökéletes volt.
Ti mit használtok/javasoltok hasonló célra???
Én eddig csak ezt használtam, tökéletes volt.
Meg anno 3.17es shrinkkel nem ment a menü a másolatnál, és cloneDVD2őt használtam, de tegnap simán vitte a menüt a 3.2es Shrinkkel.
Aktív témák
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Egy tápkábel négy vezetékét elvágva is működik a GeForce RTX 5090
- Volvo és Polestar kulcsok is menthetők lesznek Samsung telefonba
- PlayStation 1 / 2
- PlayStation 5
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bitcoin topic
- Politika
- További aktív témák...