Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Öregszem
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
penene
őstag
én tegnap játszottam írtam / biztonsági másolatot készítettem egy DVD filmről, menüstől mindenestül. DVD Shrink 3.2vel.
Minden tökéletes volt.
Ti mit használtok/javasoltok hasonló célra???
Én eddig csak ezt használtam, tökéletes volt.
Meg anno 3.17es shrinkkel nem ment a menü a másolatnál, és cloneDVD2őt használtam, de tegnap simán vitte a menüt a 3.2es Shrinkkel. -
Pityesz78
tag
Mondja meg valaki pls hogy a DVDFab Decrypter mit tud amit a DVD Decrypter nem.
ja és hogy mi az az AviSynth és mire jó?
előre is köszi
[Szerkesztve] -
róland
veterán
-
-
Blackmate
senior tag
Szerintetek ha egy video dvd-re a gyökérbe odabiggyesztem a borítóját mindenféle ékezet nélkül, az okozhat vmiféle problémát az asztali játékosoknál?
Csakmert szerintem nem egy hülye ötlet , ugyanis így nem kellene külön tárolni a borítókat, hisz rajta van a lemezen. -
erdoke
titán
válasz Blackmate #4568 üzenetére
Próbáld ki, hogy a már kész ISO-ba UltraISO-val berakod a fájlt, aztán kiírod RW-re. Elméletben így nem változik a DVD-Video fájlok szektor szerinti elhelyezkedése, tehát működnie kellene. Akár egy ZBORITO nevű könyvtárral is próbálkozhatsz.
A legjobb aláírás a héten
-
gabor128
aktív tag
Üdv!
Egy DVD filmre hogy lehet egy általam készített feliratot rárakni?
A feliratnak milyen formátumnak kell lennie.(Értem ezalatt, hogy hasonlóan a Divx-es filmekhez .sub, .srt)?? Illetve a dvd melyik könyvtárába kell rakni?
Köszi.
[Szerkesztve] -
erdoke
titán
válasz gabor128 #4571 üzenetére
A DVD-Video a hanghoz hasonlóan a videóval egy keretfájlban (VOB) tartalmazza a feliratokat is, amik bitmap formájúak. Talán a leggyakoribb kiszedett (demultiplexelt/demuxolt) felirat formátum a .sup.
A filmet egységeire (video-, hang- és feliratstreamek, chapterinformáció) kell bontanod, majd az új streammel újra összeraknod, azaz remuxolnod. Előbbire a PgcDemux, utóbbira a Muxman egy-egy nagyon tuti ingyenes progi.A legjobb aláírás a héten
-
gabor128
aktív tag
Értem.
Esetleg tudnál küldeni egy linket, hogy hol találom meg ezeket?
Köszi -
OddMan
őstag
Kicsit már régen volt, de azért leírom, hátha másnak is lesz ilyen problémája.
Szóval a Shrink elindítási problémám megoldódott.
A ''Data Execution Prevention'' -nél kellet felvenni a ''DVD Shrink 3.2.exe'' fájlt és innentől kezdve már indult is, mint huzat.
Ezt a beállítást a Control Panel/System/Advanced/Settings-ben a Data Execution Prevention fülre kattintva lehet eszközölni.
[Szerkesztve]''A szíved szabad! Légy bátor és kövesd!''
-
bosco-live
csendes tag
wan egy kérdéssem.eddig tudta iráswédett dvdt irni de most találkoztam aolyan filmel ami kifogot rajtam.wane walami garantált Qtletek?
mészáros csaba
-
erdoke
titán
válasz bosco-live #4577 üzenetére
Wan, ha értesz a DWD-Wideo wirtuális parancsaihoz.
A legjobb aláírás a héten
-
gabel
csendes tag
válasz bosco-live #4577 üzenetére
ANYDVD [link]
Legfrisseb a honlapon az 5.8.4.1
Eddíg nekem mindent vitt. -
mon-cue
tag
Sziasztok!
Valaki tudna pontosan útmutatást adni, hogy Shrinkkel, hogyna kell DVD-t rippelni úgy, hogy legyen menü, de lebutított extrák már ne.
Ugye a Re-authorral csak a filmet ki lehet választani, de ott nem lehet menüzni.
Szóval film+menü! Ennyi lenne a kérdésem.
köszönet előre isAz is döntés, hogy nem döntesz!
-
Smogus
őstag
Megírtam egy filmet menü meg minden nélkül és sajnos halk lett a hang nagyon de ezt már csak otthon vettem észre és már a gépről töröltem a filmet
na mind1 az lenne a kérdés hogy hogy lehet kiszedni a hangot felhangosítani és visszatenni???Ha az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem lehetnénk képesek. -- http://smogus.deviantart.com/ --
-
Smogus
őstag
Hát aviból lett csinálva a dvd és amit a progi csinált hang ha jól emlékszem ac3 az kicsit halk lett ezt pedig nem ellenőriztem
Ha az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem lehetnénk képesek. -- http://smogus.deviantart.com/ --
-
Smogus
őstag
köszönöm majd kipróbálom
tehát egyszerűen kiszedem a hangsávot aztán besweetben megdolgozom hogy hangosabb legyen aztán meg vissza???
és készen is van?Ha az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem lehetnénk képesek. -- http://smogus.deviantart.com/ --
-
Smogus
őstag
Nem nem ha így csinltam volna akkor én is nagyon meglepődtem volna hogy hogy a fenébe sikerült
Majd megpróbálom amit erdoke írt
Köszike
[Szerkesztve]Ha az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem lehetnénk képesek. -- http://smogus.deviantart.com/ --
-
PB
tag
üdv!
tudtok olyan programot, amivel egy már megírt plusszos dvd book type-ját, dvd-rom ra tudom változtani?
van vagy 10filmem így és egy notebook dvd-romja sajnos nem olvassa őket,bár előbb utóbb cserélem majd, de addig is jó lenne ha valahogy megenné... -
lord_m
senior tag
Reggelt!
A következő problámám lenne:
A napokban írtam DVD-Video-t Ridisc 8x DVD-R lemezre( többre is), de az asztali lejátszó nem érzékeli, csak KERREG. (több lejátszóban is ki lett próbálva) Az írás sikeres volt, lassan is írtam (2x), és a számítógép le is játsza.....Az író NEC 1300A.
Korábban Princo-tól Verbatim-ig mindenféle lemezt írtam, de semelyikkel nem volt hasonló gond.
Vélemények?
THX! -
lord_m
senior tag
A médiakódját nem tudom, viszont csak 2x hajlandó a nero megírni.
Eddig semmi gond nem volt vele. Ezt a lemezt is ''sikeresen'' megírta, utána be is olvassa, csak az asztali lejátszók kerregnek, pedig pont az lenne a lényeg....
Az a baj, hogy még van pár ilyen lemezem, most meg dobhatom ki?
Érdemes lenne firmwaret frissíteni? Vagy Nero-t? -
Pityesz78
tag
rebuilderrel szeretnék biztonsági másolatot csinálni egy DVD-ről, fent van minden szükséges progi de valamiért az átkódolás után ugyanakkora marad a cuccos
cce-vel van a baj? vagy mivel?
Trial veziot töltöttem le belőle majd megvettem bár mégis trial maradt -
Pityesz78
tag
válasz IRON STORM #4598 üzenetére
elhiszem persze de a cce az mégis csak cceha már csinálunk valamit azt csináljuk tutkósra
Aktív témák
Hirdetés
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Azonnali játékos kérdések órája
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Szólánc.
- Mini PC
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Opel topik
- További aktív témák...
- 256GB Western Digital Nvme SSDk eladóak! 1 év Jótálással! Számla!
- 1db wd red 3tb wd30efrx és 2db wd30ezrx 100/100 keveset mentek
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Hűtőbordával - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- BONTATLAN! WD Western Digital My Passport 2TB USB 3.2 Black (WDBYVG0020BBK)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest