Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szencso
csendes tag
Sziasztok! van egy eladó Thomson Antennám usb 300 típusú! telekre vettem az usb-s tuneremhez, de kiesik a mindig tv hatóköréből. Talán 5-ször volt használva, nem kell hozzá külső adapter, a laptopra usb-n keresztül lehet rákötni, azon kapja a tápját, de van hozzá adapter is... Belső erősítős, digitális és analóg jel vételére alkalmas. Ára 5000Ft. Ha vkit érdekel privit írjon! További szép napot!
-
Szencso
csendes tag
sziasztok! tudtok nekem ajánali vmi olyan hordozható antennát amit érdemes lenne megvenni? autóban szeretném használni analóg illetve digitális vételre(feltehetőleg ahol van), csak nem tudom melyiket lenne érdemes technikailag kiválasztani. Nézegettem hogy a terratecnek van egy usb-s antennája (terratec CINERGY XS), és a könignek is van egy hasonló (KN-DVBT USB10), de nem tudom ezeket érdemes e megvenni. Amit még láttam 12V-ra az a Hirschmann auta de azt nagyon drágállom meg alacsony az erősítése. a 88%-os lefedettség csak akkor érvényes ha nagy teljesítményű az antennád vagy csak jól hangzik? üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Direct One (műholdas és online TV)
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i7-10610U - Garancia, Akció!
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 4G LTE 1 év garancia
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG G531GV Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB WIN11
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
wassermann