Hirdetés
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
killdashnine
csendes tag
megjött a friss ropogós Technisat CableStar HD 2, volt kis időm tesztelni is. win7 x64, dvbviewer.
általánosságban véve meg vagyok vele elégedve, dvbviewer megy szépen, stabilan vele, csatornaváltás azonos frekvencián fél sec, nem azonoson 1 - 1.5, epg jön rendesen, egyszóval nincs panasz. az egyetlen dolog ami zavar, hogy 2 osztás után jut el hozzám a koax, és mire ideér, pár csatorna már igen tré minőségben jön (szaggat, hibás gop-ok tömkelege), más be se jön. megnéztem, és az első osztás előtt, sima toldóval, 10méter koax-szal az oszloptól kifogástalan minden, vagyis a 2db osztó erősen visszavesz a jelszintből, vagy megszűr néhány frekvenciát. kérdésem vmi hozzáértőtől: ha teszem azt, az elosztókra szükség van mindenképp, mert több tv van, akkor mi lenne a megoldás? aktív elosztó? vagy egy erősítő még az első osztás előtt?
-
killdashnine
csendes tag
én most rendeltem ipon-tol a Technisat-ból, eddig kint volt argep-en, valszeg az utolsot vittem el mert mára már leszedték, bocsi

valakinél csak van még: [link]
izgatottan várom a kártyát, sajnos csak 2db pci van a htpc-ben, és van emelett egy skystar2-m meg egy gigabyte dvb-t tuner is, valamelyik helyett usb-st kell vennem, vagy egy combo pci-e..
nalam is win7 x64 alatt fog menni, ha megjön, írok egy rövid review-t saját szemszögből. -
killdashnine
csendes tag
usb-s és pci/pci-e tunerek között van vmi működésbeli különbség? pl csatornaváltás sebessége vagy ilyesmi? kételkedve nézek ezekre az usb-s tunerekre, hozzák-e azt a sávszélt, amit egy pci..
Új hozzászólás Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- Okos Otthon / Smart Home
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Tőzsde és gazdaság
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Philips LCD és LED TV-k
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- ASUS Zenbook S 13 OLED UM5302TA
- Swift SF16-51T 16" 3K OLED érintő Ultra 9 288V Arc 140V 32GB 1TB ujjlolv IR kam gar
- Sony Bravia XF85 43" 4K Ultra HD 100 Hz LED Android Smart TV (KD-43XF8577)
- MacBook Air 13", M3 16/256, csillagfény
- Kezdő Gamer PC / Számítógép! Csere-Beszámítás!R7 1700X /GTX 1060 6GB /16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 100% Akkumulátor
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i3-1115G4 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

wassermann