Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
Új hozzászólás Aktív témák
-
kekec@
csendes tag
Tudom úgy kell kihúzni belőlem mindent.
Tv mellé, scart csatlakozó, elég a a free csatornák osztrákhoz bőven (kábel tv adott csak az ORF csatornái fizetősek és a 11 adó helyett max 2...), médiaplayer legyen.
Ami van WayteQ HD-90CX ami nem média playeres, távirányító király, menü jó.
Alcor 1200-s jó csak tápot nem ad ki antenna felé, média player nem mai de a célnak megteszi, távirányító frankó, menüje nekem tökéletes.
Strong 8015 tápot tud, média player jó, távirányító csapnivaló,menü hááát nem az igazi.Na ebből kellene összegyúrni valamit. Hálózatos működés perpill nem feltétel de nem hátrány.
Amit mostanában a tetyóban az Bluepanther, kis Alcor, Evolve (?). Esetleg más ötlet?
-
kekec@
csendes tag
Sziasztok!
Milyen normális dvb-t tunert tudtok ajánlani vagy teszteket hol lehet olvasni?
Láttam a aclor meg bluepanthert tapasztalatok róluk? Esetleg más?
Új hozzászólás Aktív témák
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

wassermann