- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
krealon #13399 üzenetére
Amelyikben több IC van, azt nem tudom, de megnéztem az IT9135FN one-chip tuner áramfelvételét.
Van egy HUB, ami egy monitorban volt, eredetileg a monitorból kapta az 5 V-ot, de én forrasztottam rá egy darab drótot, hogy a PC-felől érkező 5 V-ot megkapja, ami persze áramkorláttal is jár, de ez most nem érdekes. A kondi alatta csak támaszték, hogy jobban essen rá a fény:
Ha már vezeték, adja magát a gondolat, hogy azt meg is lehet szakítani, ampermérőt beiktatni. (Egy USB-kábelt lehetőleg vágnék szét, hogy megszakítsam, csak egy mérés kedvéért.)
Mint kiderült, a HUB, csatlakoztatásakor 180 mA saját áramot vett fel, ami néhány másodperc után 0-ra váltott (készenlét).
Amikor aktiváltam a fényképezőgép csatlakoztatásával, ismét 180 mA lett, a gép nyilván nem innen veszi az áramot.
Beledugtam egy Logitech bill-egér RF-vevőjét, ez plusz 20 mA-t jelentett.
Az USB-tuner plusz 80 mA-t adott hozzá, majd amikor elindítottam a programját, ez 90 mA-re növekedett. Műsortól és a használt programtól függetlenül, mint sejthető is volt.
Más kérdés, hogy a tunernek így is van egy melegedése, 5x90 az 450 mW, vagyis majdnem fél watt, és minél apróbb egy eszköz, annál jobban felhevíti egy adott teljesítmény disszipálása, ez természetes.
Ennél olcsóbbat jelenleg nem tudok (7,5 $ + free ship, távszabályzó nélküli), viszont a mellékelt driver nem jó hozzá, de ezzel tökéletes lett (Win7): [link]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- iPhone topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Anker Soundcore Liberty 5 és AeroClip duplateszt
- Ingatlanos topic!
- TCL LCD és LED TV-k
- Viccrovat
- További aktív témák...
- HP 15.6 ",AMD A10,jó állapotú,magyar billentyűzet
- Fujitsu ,15,6",8.gen.i5,világító.bill, 4G LTE,8-32GB/256-512,jó akku,szép
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440H(fiz.4MAG!),8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku,szép
- HP,15.6" FullHd IPS,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku, szép á
- Lenovo ThinkCentre E93z All In One számítógép, Windows 11 rendszerrel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest