- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
sazabi #11799 üzenetére
Jobbklikk, beállítások (F5), de most jobban megnézve, egyelőre nem tudom, MPEG4-re hogyan lehet majd beállítani. Eddig ugyanis azt hittem, hogy mivel a külső DVB-T felvételeket gond nélkül lejátssza, a tunert is majd ugyanúgy feldolgozza.
Tehát így nem tudok garantálni semmit, csak mivel egyébként jól bevált nekem ez a lejátszó, ezért gondoltam, hogy ha majd kerítek egy tunert, hátha jó lenne arra is:
-
Kernel
nagyúr
válasz
sazabi #11795 üzenetére
Pedig a kockázás és szétesés tapasztalatom szerint antennagond, illetve jelgyengeség miatt szokott lenni, bár valahol olvastam már szoftveres problémákról is.
Egyébként a KMPlayer korábbi fejlesztője által készített PotPlayer is lejátszik minden felvételt, amit a MinDigTV-ről készítettem (az asztali vevővel), tunert is kezel, van 64 bites változata is. Továbbá az én gépemen DXVA-módban működik, így szinte nem is terheli a CPU-t, még HD-adásnál sem, az integrált GPU dolgozik helyette (Intel).
A tuner konfigurálása után parancsikonnal is indítható a TV, bár még nem volt módom tesztelni:
-
azbest
félisten
válasz
sazabi #11795 üzenetére
Gondolom drivert telepítettél, mert a windows alapból nem szokta jól kezelni. A leírásomnál, amit linkeltél ott a legfrisebb ismert driver.
VLC playlisttel is képes kezelni a csatornákat, itt egy példa [link], ha nálad máshogy van a frekvenciakiosztás, akkor azt át kell írni a fájlban (és már neo fm sincsen).
-
azbest
félisten
válasz
sazabi #11698 üzenetére
A hardverek képességében nincs sok különbség. Milyen működést vagy funkciókat vársz el a programjától?
Ha média centeres megoldást keresel, akkor a win media center vagy homesys programokkal bármelyiket használhatod. Ha egyszerű működés kell extrák nélkül, akkor egy vlc player áll legjobban kézre. Mondjuk a távirányítójuk általában a saját programjukkal megy legjobban (kivéve ha win media center kompatibiliset adnak).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Synology NAS
- Hardcore café
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- További aktív témák...
- HP Elite x360 2in1 Notebook! IPS 13,3" Touch / i7-1355U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest