Hirdetés
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: Levél gyermekemnek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- localhost: Hatvan időegység. [Update 65]
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- VHS digitalizálás
Új hozzászólás Aktív témák
-
6van6
újonc
válasz
PeterPH
üzenetére
Volt már nekem olyan beltérim, amin a HD felvétel is a nézhetetlen kategóriába tartozott. Gyors mozgásoknál gyakorlatilag élvezhetetlen volt a kép. Még a híradó alatt futó felirat is olvashatatlan volt. Szóval nem állítanám, hogy változatlan minőségben rögzít. Valahová eltettem egy felvételt elrettentő példának, majd megkeresem.
Ugyanez a problémája a tévébe beépített, kódolt adást is rögzítő förmedvényeknek. Pl ilyen tévéket gyárt a Sencor. Emlegetett szamár. Pendrive bedug, vesz az mindent mint a huzat. A rögzített műsort egyből lehet vinni bárhová, csak éppen egy rettenet a kép minősége.
Szakértő mondjuk nem vagyok, de szerintem nem a digitális stream rögzítése itt a feladat, hanem a dekódolás. Ahonnan kispórolják a minőségi szoftvert, az olyan is. A németeknél vannak olyan STB okosító szoftverek, amik többe kerülnek, mint egy olcsóbb box. Némelyik 80-90€. Miközben egy 2 tuneres CI+-os STB 88€...
Új hozzászólás Aktív témák
- Logitech G51 5.1 hangrendszer / megkimélt állapot / tökéletesen működik / szép hangzás
- Dell Latitude 5570- 15,6" - I7 6820HQ 16Gb - Radeon 8670
- ZBook Fury 15 G7 15.6" FHD IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- T14 Gen1 27% 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 512GB NVMe új akku gar
- Gamer PC komplett konfiguráció eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
- Canon 1100D + 18-55 3,5-5,6 IS II digitális fényképezőgép
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann