- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
eTrade #12687 üzenetére
Talán csak a fogalmazás enyhén kioktató stílusa nem nyert osztatlan elismerést.
"de azért is tessék elolvasni alaposan ezt is".
Itt azért általában rutinosabb emberek fórumoznak, akik már arra is rájöttek, hogy bizonyos esetekben jobb a netes rendelés, épp az elállási jog miatt. Néha még annak ellenére is, hogy ugyanazt megvehetném "manuálisan" is.
Másik dolog az olvasási készség. Például tegyük fel, hogy én egy általában precíz fazon vagyok, aki általában alaposan olvas, pláne még ifjúkorában pár év alatt lenyomott egy fél községi könyvtárat. Utána jön valaki egy fórumon, hogy szövegértés, alapos olvasás vagy akármi. Baromi irritáló...
De ez most nem az én vitám szerintem, részemről mindegy is, csak próbálom érzékeltetni, hogy mégis miről lehet szó.
-
-
cigam
titán
válasz
eTrade #12669 üzenetére
Kis olvasni való, kedvenc oldaladról.
Szóval ki, és minek járjon alaposabban utánna
-
cigam
titán
válasz
eTrade #12665 üzenetére
??? 16 éve nem létező jogszabályra gondolsz?
(6/1990. (IV. 5.) KeM rendelet az üzletek működéséről), ami kimondta, hogy a vásárlástól számított nyolc napon belül a fogyasztó kívánságára a kereskedő, az üzletében vásárolt árut minőségi kifogás nélkül is köteles kicserélni, amennyiben az áru hibátlan és azt a fogyasztó még nem használta.Persze üzletpolitikai megfontolásokból lehetnek "jófejek", de a törvény betüje szerint egy hibátlan készüléket nem kötelesek cserélni/visszavenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mesterséges intelligencia topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- LEGO klub
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Filmgyűjtés
- Diablo IV
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged