- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bogyo74
tag
válasz
Lacikaaa007 #9894 üzenetére
Szia,
Nem akarnálak elkeseríteni, de szerintem esélyed nincs. Nem csak a Dunántúlon, de máshol sem. Talán állomáson minimális, de menet közben nem. Sokat rádióztam, és próbáltam tv-zni vonaton, de gyakorlatilag esélytelen digitális adást venni.
Az erősítővel nem sokra mész, ha nincs jó jeled, csak a zajt fogod erősíteni.
Ráadásul Magyarországon nem jó a mobil vétel esélye, nagyon ki van hegyezve a vétel a nagy kapacitásra, és nem a vételi stabilitásra. -
Murphistic
aktív tag
válasz
Lacikaaa007 #9894 üzenetére
Szervusz!
Mivel vonaton fogod használni ezért gondolom az ennél nagyobb antennák felejtősek. Ami tippem lenne, hogy beszerezhetsz egy "gyertyaerősítőt" [link], amit USB portról táplálsz.
Ugyanakkor a véleményem az, hogy nem éri meg a befektetést. Én pl. FM rádióadásnál találkozom azzal, hogy néha még a kocsi típusa is számít a vétel szempontjából és az antennát néha nagyon pontosan kell beállítani, ami egy izgő-mozgó vasúti kocsiban elég nehézkes. Szerintem azon bukik leginkább a dolog, hogy az antenna a kocsiszekrényen belül lenne, ami árnyékolja a vételt.
Viszont várd meg a többiek véleményét is, ők a profik a témában
.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest