Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Gurulunk, WAZE?!
- Klaus Duran: Kerítésléc fail.
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Meggyi001: A kérdés...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
csendes
addikt
válasz
redlingg
üzenetére
Ha tisztán rálátsz a Széchenyi hegyre (nagyjából keletre van), akkor 10 km-ről menni fog a tunerhez adott botantennával is. Ha nem, de nincs sok akadály, akkor erősítős szobaantenna megteszi. Tatabánya kis teljesítménnyel ad, az 35 km-ről nem fog bejönni tetőantennával sem.
-
nfsu17
veterán
válasz
redlingg
üzenetére
USB stickes antenna csak nagyon közel, nagyon jó, tiszta rálátással szokott működni.
1 km-re vagyok a tornytól légvonalban, azt hittem, hogy akárhova teszem az antennát, ilyen közel csak működni fog. 1 hónapig tologattam ide-oda, míg stabil, 100%-os jelet találtam. Mondjuk most nem néz toronyra, lehet reflektált jelet vesz, nincs is ablak közelében, de jó.
Van, akinek a koaxvég 30km-ről is jó.
Elég helyfüggő, meg az sem mindegy melyik adó mennyivel sugároz.
Kb nézd meg hány km-re van tőled.Mintha a mindig írná, hogy tetőantennával értendőek a vételi lehetőségek természetesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Milyen alaplapot vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hisense LCD és LED TV-k
- Könyvajánló
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Spórolós topik
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- További aktív témák...
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.6" Full HD - Ryzen 5-7520U - 8GB - 512GB - Win11 PRO - MAGYAR - Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)
wassermann