- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
Stirbi #11867 üzenetére
az astra egészen jól vehető, de van pontosabb footprint is róla: [link] vagy [link] Persze ha jön a rossz idő, akkor elromolhat a nagyon szűkre méretezett vétel.
Fejekkel kapcsolatban úgy tudom relatív kis árkülönbséggel vannak különböző érzékenységűek. A linkelt google translate-tel megbolondított adatlapon lehet rajta van ez milyen. Jó pár éve néztem utoljára műholdas adást, még az analóg időkben.
-
zsigus
őstag
válasz
Stirbi #10777 üzenetére
Mindegyik antenna képes venni az analóg és a digitális jeleket is, tudtommal. (nem véletlen, hogy egy kábeldarabbal is bejön néhol minden, ha elég erős a jel).
Max. annyi különbség van közöttük, hogy nem mindegyik képes "lefedni" az egész digitális frekvencia-tartományt, és ezért nem minden csatorna jön be vele. De ez csak a nagyon-nagyon régiekre vonatkozik.
Ha tévedek majd kijavít valaki.
-
dudika10
veterán
válasz
Stirbi #10769 üzenetére
Ha van rálátásod egy toronyra, akkor nagy valószínűséggel működni fog egy ilyen kis csöppség, csak rá kell cuppantani egy fém dobozra (unicumos díszdobozra cuppantottam talán annó). Figyelj majd a polarizációra.
Rálátás nélkül felesleges szerintem próbálkozni.ui.: én nem vagyok a téma szakértője, csak itthon próbálgattam. Remélem nem veszi senki rossz néven, hogy osztom azt a kevés észt ami van.
-
azbest
félisten
-
bogyo74
tag
válasz
Stirbi #10421 üzenetére
Sajna analógban már gyakorlatilag nálunk semmi sem vehető. A fej lehet jó digitálisra is, a kérdés az, hogy a H és L sávokat is tudja-e venni. Ez próbával biztosan megállapítható, ha mégsem, legfeljebb veszel 1500 Ft-ért egy új fejet. (egy digitális beltéri meg 6-8e Ft)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EREDETI HP Tonerek ( 641A fekete , 641A Magenta , 415x cyan-magenta-fekete-sárga , 142a )
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700K + Apacer Panther RGB 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700KF + Kingston Fury Beast RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30
- Intel I7 14700 - 20mag/28szál - Eladó!
- Beats Studio Pro (fekete) - LEGJOBB ÁRON!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest