- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- zebra_hun: Hűthető-e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
válasz
upszilon #7591 üzenetére
Nálam van vele gond, igen, de azzal is amit használok, de megvagyok vele, amúgy hálás progi, nekem tökre megfelel.
A gondom az újjal, hogy ha a schedule-re rámegyek, beállítom mit, mikor vegyen fel, mit csináljon utána, stb, majd mikor kattintanék az OK gombra, akkor semmi. Ezerszer kattintok az OK-n és semmi, nem okézza le, nincs hibaüzenet, stb. A régebbi verziót visszatettem és szépen működik.
Egy bug zavar, de az is csak a monitor védelme miatt, hogy a disable screensaver teljen mindegy neki, hogy pipa vagy nem, mindig ki van kapcsolva a SS, tehát ha 5 órát megy a progi, akkor 5 óráig nem kapcsol ki a monitor, pedig 10 percre be van állítva. Ha nem megy a smartdvb, akkor persze kikapcsol.Avidemuxot még nem próbáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Asztalos klub
- OTP Bank topic
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Formula-1
- További aktív témák...
- DELL T40 EMC Szerver
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest