Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Rap, Hip-hop 90'
Új hozzászólás Aktív témák
-
mezis
félisten
válasz
upszilon
üzenetére
Semmi olyan szándékom nincs, hogy visszaéljek szerzői jogokkal. (Messze kerülöm a torrent-el foglalkozó hsz.-okat.) Mindössze a TV műsor címen sugárzott reklámfolyamból szeretném "kiszerkeszteni" magamnak azt a filmet, amit szeretnék megnézni. Érdekes módon a PC-hez kapcsolt tunereimnél ez nem jelent problémát. Miért pont a digiboxnál jutott ez eszébe ez a szigorú szerzői jogvédelem az immár egyáltalán nem tisztelt gyártónak ?
Telefunkenék annyira komolyan veszik a szerzői jog védelmét, hogy még a gyors előre tekerés sem működik a kütyüjükön. Nem tudtam, hogy kötelező számomra végignézni (szenvedni) az összes reklámot

Mindezek alapján egy pillanatig sem érezném törvénysértésnek egy olyan szoftver megírását, amely ezen szemétdoboz által felvett kép és hanganyagot az elterjedt szerkesztő programok által kezelhető formára transzformál. Vagy már jó úton van valaki ezzel ?
-
zhagyma
őstag
válasz
upszilon
üzenetére
Véleményem szerint az értékért természetesen fizetni kell a fogyasztónak, Ezzel nincs semmi gond. A csomagkapcsolás útján kapott értéktelenért azonban nincs értelme pénz kidobálni. Valamint az sem lefutott meccs, hogy mi mennyibe kerüljön.
Szerintem ezt kellene megérteni az értékteremtő közösségnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- ÚJ HP Victus 15 - 15.6" FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 8645HS - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év gari
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Eladó Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Szerintem ezt kellene megérteni az értékteremtő közösségnek.
wassermann