Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- A nagy BOR topic
- Meggyi001: Kuponok....
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
ati2
őstag
A kapcsoló szikra nem sokat számít, max 1-2 képkocka bekockásodik addig, de amúgy elég jó a hibatűrés dvb-t-n. Analóg cuccon zavaróbb, nekem is pukkan a Logitech Z-5500 az egyik kapcsolóra ami ráadásul vagy 10 m-re van tőle másik szobában. Megoldást nem találtam rá, mert lehet az új kapcsoló is szikrázna. Amelyik cucc meg érzékeny rá mindegy hova rakod.
A TSReader nekem is hasonló értékeket mutogatott a leadtek tunerrel -3200 -> +40000 -ig.
Gyakorlatilag a +40000 a 0 jelszint nálam, -3200 - +6400 között nézhető adást kaptam.De ha erősítő nélkül is megvan a 100% akkor ne használj erősítőt, mert az plusz zajt is rárak a jelre, elvileg csak ronthatsz a vételen.
-
cigam
titán
Igen, amivel felkapcsolod a lámpát. Ha nem megfelelő a kontaktus, simán tud szikrázni (amit te nem látsz, mert a szerelvény eltakarja)
Az ilyen 12V-os készleteknek vhol van egy trafója annak az indulása/leállása is okozhat zavart, ráadásul a lámpa kábelei akár antennaként kisugározhatják ezt a zavart.Esetleg egy villanykergetővel nézesd át a világítást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan, iPhone 17 Air gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Apple iPhone 13 Pink Super Retina XDR, 5G, dupla kamera 128 GB Használt, karcmentes 100%
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Samsung Galaxy S25 Blueblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera, erős teljesítmény 12/128 GB Új, bemutató da
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest