Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Skywalker: Revealed
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: A végtelenbe...
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
csendes
addikt
válasz
zhagyma
üzenetére
Hogyan kapcsoltad ki az erősítőt?
Ha nem adsz rá tápfeszt, akkor szerintem egyszerűen nem működik az erősítő és nincs is kimenőjel (nem engedi át az antenna jelet).
Lehet, nem tudom, elvileg meg lehet oldani, hogy, ha nincs tápfesz, akkor továbbengedi a jelet, ha van, akkor az erősítőre küldi, ez hasznos lenne olyan típusnál, aminél az erősítés nem szabályozható. Januárban a Tesco-ból vett hálós DVB-T vevőnél lehetett szabályozni az erősítést, azzal hasonló volt a tapasztalat. MIndenesetre valami kimenőjelnek jönnie kellett, mert volt kép. De 20 dB erősítéssel kb. ugyanazt a jelszintet hozta, mint a másik, erősítő nélküli. Esetleg arra van ötleted, hogy hogyan lehet ennél a típusnál (Signal A6030) szabályozni az erősítést?
Új hozzászólás Aktív témák
- !!AKCIÓ!! GAMER PC Intel Core i5-14600KF/MSI MAG B760 TOMAHAWK WIFI/RTX 3080Ti 12GB/32GB DDR5
- ASUS TUF A15 - RTX 4060 - 32GB RAM - 97% AKKU
- APC Smart UPS 3000 USV - Szünetmentes tápegység- Új ára 950.000Ft
- HP R/T3000 G4 HV INTL UPS- szünetmentes tápegység
- APC SMX1500RMI2UNC - Szünetmentes tápegység - UPS - Új ára 770.000Ft
- Airmsen YW500 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- Lenovo E490 Notebook i7/16/500
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7500F / RTX 4060 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- iKing.Hu - OnePlus Nord 4 5G 16/512 GB Használt, karcmentes 3 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Ha nem adsz rá tápfeszt, akkor szerintem egyszerűen nem működik az erősítő és nincs is kimenőjel (nem engedi át az antenna jelet).