- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
#65675776 #6033 üzenetére
- azaz fagy, nem alkalmas tv nézésre dxva mellett (na az már egy előrelépés hogy csak hd-ban fagy)
- kezelőfelület
ezt már kibeszéltük másik topicban is, ha jól emlékszem erre az a válaszod, hogy keret nélküli módban használod. Ez a fél ablak lemarad dolog alapvető programozási hiba, könnyen javítható lenne.- chipset problémát is kibeszéltük már, a gyártónak ismernie kellett ezt a problémát, amikor a vista megjelenése után kiadott kártyáinál több típus is ezt a chipsetet tartalmazza. A leadtek sara ha nincs hozzá jól működő driver, neki kell ezt biztosítani, ha árulja. Tényleg nem mindig 100% a procihasználat: windows indítása után, ha semmilyen evr-t használó progit nem indítunk a pvr2 előtt, akkor néééha sikerül értemles szinten maradnia. Ez nem normális működés. Ez driver hiba, mivel a Microsoft leírása alapján néhány % teljesítményvesztést jelent maximum a win2000-ben megjelent lehetőségek használata. De virtualizációt támogató processzorral ez teljesítményvesztés nélkül is megoldható.
Nem kell third party programokat támogatni, ott a bda specifikáció, azon át kell tudnia kommunikálni... ezt meg is teszi... az más kérdés, hogy driver bug miatt hajlamos hibázni, ahogy saját programjával is megesik (bár valóban ritkábban).
Örvendetes, hogy a leadtek maga is fejleszt tv néző programot és nem mástól vesz ilyen licenszet, de ez nem mentség semmire. Ahogy az sem éppen hízelgő, hogy a többi gyártó szoftverkörítése még rosszabb. Én örülnék a legjobban, ha szopás nélkül tudnám használni a megvásárolt kártyámat. Elküldtem nekik a problémák listáját és a lehetséges megoldásokról információkat (google sokat segített), ha lesz fejlemény beszámolok róla.
(#6040) premete: linux alá sem sikerült belőni a pinnacle-t? Nem lehet, hogy valamelyik driver elcseszte a firmware-t rajta? Linux alatt és elvileg win alatti driver is feltölti az eszközre a firmware-t inicializáláskor (ha jól értettem a működésüket)
-
premete
veterán
válasz
#65675776 #6033 üzenetére
Esetleg tudsz egy szervizt, ahol foglalkoznak Pinnacle e330-assal?
Tavaly tavasszal vettem, nyáron használtam párszor, majd eltettem a fiókba, most a foci Vb-re elővettem, felismeri a w7, a WDC, de sem analóg, sem digitális csatornát nem talál egy darabot sem, ugyanott, ahol tavaly a gyengébb adóteljesítmények mellett is ment rendesen.
Az office depotban, ahol vettem, széttárták a kezüket........
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- újszerű MacBook Pro 14 hüvelykes M3 16GB 512GB SSD Apple space gray asztroszürke 1,5 év garancia
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- OMEN 15-ce01nh 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1060 16GB 256GB NVMe + 1TB HDD magyar vbill új akku gar
- GARIS! Lian Li HydroShift !!!! LCD !!!! 360TL (RGB)
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest