Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
_voodoo_
tag
válasz
Core2duo6600
üzenetére
"Játssz az erősítés teljesítményével"
Azt hogyan? Lehet rosszul írtam, az antenna távtáplált, nem erősítős(bár gondolom az is vmi erősítő benne elvileg), nem tudom állítani.
A driver a legfrissebb van fent, ami a gigabyte-ról elérhető, a dvbviewert meg nem lelem sehol, esetleg priviben vki megszánna egy elérhetőséggel, az jó lenne.
Remélem nem szar amit vetem, úgy tudom itt is van pár embernek, és semmi gondja vele...de azért a legfrissebb driverrel a tsreadernek is kicsit többet kéne mutatni 10%-nál, nem?Thx
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ELADÓ bevizsgált, felújított, használt Apple és Samsung készülékek garanciával!
- GAINWARD GeForce RTX 3080 Phantom
- Legion 5 GAMING Notebook! 15" OLED / RTX 5070 / Ultra 9 275HX / 32GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Bomba ár! HP 250 G9 - i5-1235U I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP 250 G7 - i5-8G I 8GB I 256SSD I NVIDIA I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Foligain Minoxidil 2 db flakon (2 havi adag)
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év gar
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

wassermann