Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: AnyDesk átverés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
Új hozzászólás Aktív témák
-
kugyu21
senior tag
válasz
zhagyma
üzenetére
Nagyon köszönöm a részletes, még számomra is érthető magyarázatot.
Ez a megoldás több okból kifolyólag tünt számomra szimpatikusnak:
- mégis csak olcsóbb, mint egy stb
- nem kell külön még egy dobozt odatenni a többi tetejére
- a meglévő tuner használatával megmagyarázhattam magamnak, hogy nem volt felesleges pénzkidobás az mpeg2 DVB tuner a tv készülékbe.
Azt azonban nem tudtam, hogy ez ilyen bonyolult, és zsákutca gyanús, ... az eszköz leírása jó dolgokat igért, pedig csak elhallgatta a lényeget.
Tanulság: nem feltétlenül nekem, a nulla tudásommal, kell felvállalni az úttörő szerepet.
Az én tv-m slotja az általad leírtakon kívül, vagy azt megelőzően, azért nem fogadta a modult, mert szerintem hibás. Ezt azért gondolom mert más márkájú, sőt az enyémmel azonos márka és típusú tv is legalább reagált modul bedugására (megjelent a menű megfelelő helyén), az enyém azonban ügyet sem vetett rá. A többiből kivége a modul elég jól felmelegedett, mig az enyémben csak a tv-ből sugárzó kevés hőt vette át.
Ha minden igaz, ma még teszek egy próbát (találtam olyan helyet ahol UHF tetőantanna is van) és aztán félreteszem a témát.
STB-ben azért nem godolkoztam, mert a mai magyar DVB-T sugárzás mellett annak árát még túlzásnak találom. Esetleg egy megbízható, egyszerűen használható, PVR ready, okosítható, elfogadható áru combó érdekelne, ha tudsz ilyet ajánlani....vagy várok még a HD tv-zéssel, de akkor meg minek vettem a tv-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 16 PRO 256GB Titanium BLACK - Garanciás - Akku: 94%
- Esport Gaming PC (Intel i5-9400F, 32GB RAM, RTX 2060, 500GB SSD) Eredeti Windows11 Pro
- Gamer PC - AMD RYZEN 7 7800X3D/RTX 5070 Ti 16GB/32GB RAM/1TB NVMe/850W
- MSI GeForce RTX 4080 SUPRIM X 16GB - Garancia
- SONY FA-WRC1M Vezeték nélküli rádiós vezérlő
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Vostro 5490 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- OnePlus Pad Go Green nagy kijelző, könnyű hordozhatóság 8/128 GB Használt, karcmentes 3 hó
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- AKCIÓ! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest