Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kugyu21
senior tag
válasz
DarkByte
üzenetére
Nem semmi, gratulálok
és köszönöm
Azért kérdeztem privátban, mert a hozzászólások szinvonalán látszik, hogy ez a fórum nem az én szintem és röstelleném mindenki előtt feltenni a hozzá-nem-értő kérdéseimet.
Én még azon a szinten vagyok, hogy a VHS-re felvétel helyett, az SD-s DVD-t kihagyva, HD-ben szeretném gyüjteni és archíválni az anyagaimat.
Viszont még azt sem tudom, hogy ehhez egy USB-s tuner stick, egy PCI-os tunerkártya vagy egy HDD-s STB és aztán a PC a legegyszerűbben használható eszköz (lehet, hogy HDD nem is kell az STB-be, hiszen van a PC-ben?).
Nem tudom, hogy a HYBRID tuner azzal, hogy digitális TV adást is tud fogni, akkor az egyből HD is, vagy azok közül külön figyelni kell arra, hogy mpeg4-es legyen (a tv-m tunerje pl. csak mpeg2, ezért azzal most kitörölhetem a ...).
Egy szóval nagyon az elején vagyok. -
zhagyma
őstag
válasz
DarkByte
üzenetére
Sok energiát fordítottál rá. Gratula. Ebből még lehet egy logout cikk is. Kiegészítésként az antenna nyereség: Az elektromágneses térbe helyezett vevő antennák eltérő "érzékenységűek". Adott térbeli helyen az adó által kisugárzott térerőből eltérő mennyiségű teljesítményt képesek felvenni. A nyereség ezen teljesítmény viszonyszám egy vonatkozási antennához képest. A vonatkozási antenna lehet az elméleti pont (izotróp antenna), vagy a félhullámú dipólus (dipol antenna). A viszonyszam tizes alapú logaritmusa kerül megadása az antenna jellemzők között decibelben (dB). A teljesítményviszony után álló betű a referencia antennát jelőli dBi (izotrop) vagy dBd (normál dipol). A vonatkozási antenna jelet el "szokták" hagyni, főleg a nagy nyereségű antennák esetén, mivel ott a dBi-vel dicsekednek, ami 2.15dB-el több mintha dBd (normál dipol nyereség 2.15dBi).
Új hozzászólás Aktív témák
- Automata kávégépek
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Pixel topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Autós topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- eBay
- További aktív témák...
- E14 Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 5 7530U 16GB 256GB magyar bill ujjlolv IR kam gar
- Olvass!! Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / 32GB DDR3 / ROG GTX 1070Ti 8GB / 512GB SSD
- Jó állapot!! Dell Latitude 7410 i5-10310U 16GB 256GB SSD Magyar v.bill
- Dell Precision 7760 Tervező Vágó Laptop -70% 17,3" i7-11850H 32/512GB NVIDIA A3000 6GB FHD
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- Das Keyboard Prime 13 /Cherry MX Brown/EN/Fehér háttér világítás/
- Honor X7D / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- TomTom Go 5200 with Wi-Fi navigáció / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
és köszönöm
wassermann