Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Safe Mode az agyban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
válasz
Kenderice
üzenetére
Regisztráltam, mint mondtam, de tök fura, hogy mindegyik topik megnyílik, de ahogy erre a Hirdetések nevűre kattintok, újra a regisztrációs oldal jön be, és mintha be lennék lépve, de mégsem
Fent írja, hogy bejelentkezve, ott a nevem is, közben még mellette a felhasználó név és jelszó beviteli mező is. Elég fura az oldal, vagy csak én nem értek valamit... -
válasz
Kenderice
üzenetére
van esetleg tipped olcsó (és gondolom enigma) boxra? egy tuner elég, és felvenni szeretnék vele hálózatra, vagy távolról streamelni egyszerre egy adást. tehát nem kell kártyát kezelnie, videókimenetre sincs szükség.
vagy az is jó, ha egy tvheadend tudja sat>ip forrásként használni, sőt ez talán még jobb
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, keretmentes kijelző!)
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Fent írja, hogy bejelentkezve, ott a nevem is, közben még mellette a felhasználó név és jelszó beviteli mező is. Elég fura az oldal, vagy csak én nem értek valamit...

wassermann