Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
válasz
Kenderice
üzenetére
Regisztráltam, mint mondtam, de tök fura, hogy mindegyik topik megnyílik, de ahogy erre a Hirdetések nevűre kattintok, újra a regisztrációs oldal jön be, és mintha be lennék lépve, de mégsem
Fent írja, hogy bejelentkezve, ott a nevem is, közben még mellette a felhasználó név és jelszó beviteli mező is. Elég fura az oldal, vagy csak én nem értek valamit... -
válasz
Kenderice
üzenetére
van esetleg tipped olcsó (és gondolom enigma) boxra? egy tuner elég, és felvenni szeretnék vele hálózatra, vagy távolról streamelni egyszerre egy adást. tehát nem kell kártyát kezelnie, videókimenetre sincs szükség.
vagy az is jó, ha egy tvheadend tudja sat>ip forrásként használni, sőt ez talán még jobb
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti OC 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Fent írja, hogy bejelentkezve, ott a nevem is, közben még mellette a felhasználó név és jelszó beviteli mező is. Elég fura az oldal, vagy csak én nem értek valamit...

wassermann