- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- hdanesz: Elektromos autózás - Hyundai Ioniq 28 kWh - 2018
Új hozzászólás Aktív témák
-
Capella
senior tag
válasz
radi8tor #1762 üzenetére
Érdekes, hogy a V4500-nál meg jók a karakterek.
Akkor csak egyes típusok szoftját tolták el. A W4500 így nem fog matricát kapni.
Regisztráltam korábban a MySonyra. Már akkor volt egy kérdőív kitöltősdi. Azóta néztem, újabb, hasonló és még részletesebb angol nyelvű kérdőív fogad.
Kellene őket bombázni emailben, vagy innen valahogy. Még volna pár ötletem a menükezeléshez, távirányító funkcióhoz is, ami elég logikátlan.
Nem sok remény van rá, hogy mi változtassuk meg a cég politikáját, de a kérdőíven kívül a vásárlói elégedettségnek ez is egy része lenne, ha rendesen kiszolgálnak. A konkurencia ezt teszi ebben a vonatkozásban.
Egy ekkora tévét nem hurcol az ember szervizbe szoftverfrissítésért. A tortúra, fáradság, használat kiesése, költség és esetleges sérülés összeszedése nem ér ennyit.
Adnának egy fájlt, és mindenki jobban járna. Ha mégis elcsesződik valami, ráérünk a szervizhez fordulni. Mari néni meg biztos nem frissít a pendrájvjáról.
Egyelőre arról sincs infó, hogy van-e újabb szoftver, és az miben különbözik..
Nem tudom van-e egyáltalán valami statisztika, hogy milyen százalékban okoz problémát a hibás felhasználói firmware frissítés. Ha egyáltalán ez az oka az elutasításuknak.
Vagy csak a dafke rosszértelemben vett presztizs, hogy nehogy már akárki csak úgy hozzápiszkáljon a gyártmányukhoz.
Jó, de tetszettek volna akkor mindenben megfelelő termékkel előrukkolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BMW topik
- Android szakmai topik
- Internet problémák
- Háztartási gépek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest