Hirdetés
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: A kérdés...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
Új hozzászólás Aktív témák
-
superg
senior tag
válasz
djnice
üzenetére
Szó volt itt az Amiko Impulse-ról meg a sávosodásról.Nos nekem Amiko mini van [link] ami majdnem ugyanez ,ennek az elődje.Tegnap este tüzetesen átnéztem,fekete részeket,szoftveres fényerőt is rátolva hogy jobban látszódjon de nekem semmi sávosodás probléma nincs.Tök olyan mint a tv tunerével.Eddig is sejtettem mert 1 éve használom igaz csak ritkán mert a tv-be is van c tuner,de most alaposabban szemügyre vettem.Amúgy is furcsa nekem hogy ennyire gagyi legyen egy STB 2015-ben.
-
fecosrac
tag
válasz
djnice
üzenetére
Köszönöm a választ. Ezen a sávosodáson viszont csodálkozom. A szolgáltató által nyújtott box annyival jobb minőségű lenne? Csak mert annál sosem tapasztaltam ilyet. Én kis naiv azt feltételeztem, hogy egy 15k-s beltérinél már nem lesz minőségbeli probléma.
Ez a kódolt csatornás dolog viszont érdekelne bővebben.
Hogyan használható?
pl. nekem van előfizetésem a diginél a digi film csatornára. Azonban ez a beltéri hiába conax befogadó, nem CI+os, így nem tudom fogni a kódolt csatornát ezen a TV-n. Van más lehetőség amivel mégis működne?+A telepítéses kérdésre várnék még választ, hogy hogyan lehet. Nem találtam rá leírást sehol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Diabetes - Cukorbetegség
- Battlefield 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hálózati / IP kamera
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Elektromos autók - motorok
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Lenovo L14 Thinkpad Gen2 FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro WiFi6 Garancia
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Mio Star 8750B Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Hogyan használható?
wassermann