- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
- No Voice in the Galaxy
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
attilav2
őstag
válasz
#65675776 #16791 üzenetére
Azért a dvbviewer elég értelmes szoftver, talán az egyik legjobb, ha nem legjobb dvb fronton.
Gondolom valami régi verzióját próbáltad ki. Én megvettem és olyan mint egy örökélet előfizetés, mindig letölthetem a legújabb verziót. Most 5.5.2 nél jár.Avernova T2+C-ről találtam egy orosz cikket, ráadásul az IXBT-n ami itt is sokszor hivatkozási alap.
[link] úgyhogy biztos nem írnak hülyeséget.
Külső programmal ugyan nem tesztelték de megemlítik hogy mielőtt külső programmal (BDA kompatibilis programok) használnád akkor be kell állítani egy kis tool-al hogy a dvb-c vagy a dvb-t vevőt lássák e a programok. Avermedia A757 connector tool a neve van róla kép a cikkben.
Összességében ami a csomagolást és a távirányító kivitelezését illeti egy nagyon korrekt darabról van szó, a távkapcsoló design tetszik, a 2 gombelem megoldás is tetszik. AV kábeleket és low profile hátlapot is mellékelnek a csomagban.
Viszont ami aggaszt hogy még a rangos ixbt sem tesztelte külső programmal, sem az avermedia szerint kompatibilis progdvb-vel, sem a dvbviewerrel, és ahol már connector toolokkal kell szórakozni az lehet hogy nem vagy nem teljes mértékben működik együtt külső fejlesztésű programokkal. Kipróbáltad a progdvb-vel az avernova t2+c t? Ment vele? Gondolkodok hogy megrendeljem e mondjuk az ipon-ról, karácsonyig ideérne?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- SSD kibeszélő
- alza vélemények - tapasztalatok
- Nyaralás topik
- Túraautó topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gigabyte alaplap topik
- További aktív témák...
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged