- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- gerner1
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
wassermann #14025 üzenetére
Ne is mondd. Idős nagymamámnak magam üzemeltem be a boxot, azóta csak egy csatornát néz vele. Fél hogy ha elkapcsol, akkor nem tud visszamenni arra, amelyiken a szappanoperái mennek. Amikor kiderül, hogy kicsit állítani kell rajta, mert szétcsúszott a kábel csatlakozó, akkor meg attól fél, hogy elrontom.
Mondjuk anyukám meg szerencsére jó ellenpélda, ő sem fiatal már és technikai analfabéta. Kezdetben úgy mondta, hogy jó neki az ingyenes is, mint korábban, de csak azért is alapcsomagot fizettem elő neki... pár hét múlva már sorolta, hogy melyik csatornán milyen krimi és bűnügyi sorozatok vannak, nem csak szappanoperát néz. Külön öröm volt hallani, hogy természetfilmeket is néz a natgeon. Ahogy elindult azon a környéken át is váltottam családira, spektrum meg a többi csatorna miatt is. Ha lesz bővülés, akkor a választék alapján lehet még nagyobbra váltok, mert megérdemli
Szerintem vidéki, de városi idősek számára nagyon hiányzik valami szervezett közzösségi program, ami nem bentlakásos öregek otthona, hanem arra jó hogy kicsit felrázza és ingerekkel élénkítse őket. A németeknél középiskolás gyerekeknek is van öregekkel foglalkozó szociális munkájuk a suli részeként. De egy britt példa is nagyon szép, The Zimmers: [link], [link], [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LED / LCD TV topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Linux kezdőknek
- PlayStation 5
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Spórolós topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Okostelefonok javítása, akku, törött kijelző, töltőcsatlakozó csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- A legolcsóbb!!! Dell Latitude 5470 6. gen. core i5-ös notebook olcsón!!!! AkciÓÓ!
- HP A8-as Radeon VGA kártyás notebook leárazás!!! AkciÓÓ!
- Külső táp nélküli Asus GeForce GTX 1050Ti 4 GB ! AkciÓÓ!
- Corsair HS35 ( v1, nagyobb fülpárna méret) Stereo Gaming fejhallgató
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman N4 Plus FSP 400W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB ZALMAN Z1 Plus A-DATA 750W
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest