- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Watt25
veterán
De itt arról van szó, hogy mit ajánlunk. Szerintem tiszta szívből senki nem ajánlhat senkinek szobaantennát úgy, hogy az esetek többségében, azt sem tudjuk, hogy hol és mire akarja használni.
Ráadásul pont egy ilyen vicc kategória antenna esetén akadsz ki ezen? Te felvállalnád azt, hogy igen, vegye meg 2-3 ezer forintért a darab drótot, mert azzal jó lesz a vétel? Persze, van rá egy kis esély, hogy nem lesz vele gondja. De sokkal nagyobb az esélye, hogy csak szívni fog vele. És aztán majd itt fikázzon minket, hogy "De hát ti ajánlottátok!" Na, ebből én nem kérek.
Mondom ezt amellett, hogy a melóhelyemen ugyanilyen "antennával" az ablakból kilógatva, házak takarásában is bejön az összes MUX, de pl. itthon ugyanaz nem működik sehogy sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bittorrent topik
- Automata kávégépek
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Formula-1
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24P1 24 FHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI CYBORG 15 A13V
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest