- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LOGOUT - ezmiez?
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
Új hozzászólás Aktív témák
-
totyak
aktív tag
A jack-jack kábel 3 pólusú (amennyiben a 3 pólus azt jelenti, hogy a dugón 3 fémes rész van 2 műanyaggal elválasztva) (meg is lepődtem, hogy működik, mert úgy tudtam 4 kell).
A további kísérletezés pedig egy pont olyan kábellal folyt, mint a linkelt képen. Ha csak simán a színes dugókat a dvd-be dugtam, akkor zajos kép és hang lett az eredmény. Ha Scrat-tal is megtoldottam, akkor meg semmi. Gondoltam rossz a dvd dugója, így megpróbáltam egy másikkal is. Ott is ugyan az történt. Mondom akkor biztos vacak a kábel. De összedugtam vele a hordozható dvd-t a tv-vel és gyönyörűen átvitte a képet és a hangot is. Itt akadt meg a tudományom.Azért kérdeztem, hogy ilyen kábelből nincs-e kétféle. Egyik rca-ból jack-et, másik meg jack-ből rca-t állít elő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Milyen videókártyát?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Óra topik
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest