- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ezeknek a beltéri egységeknek az érzékenysége nagy szórást mutathat. Nekem itthon van egy Conax-os, Synaps THD 2880-CX, és egy sima, mezei Strong 8102+, csak kódolatlan vételre, Az egyik az egyik szobában, a másik egy másikban.
Megnéztem mindkét beltérit ugyanarról az antennáról, ugyanazon a szobában. Engem nagyon meglepett, hogy a kis Strong mennyivel folyamatosabb vételt produkált, míg a Synaps képe elég sűrűn akadt, kockásodott.Synaps THD 2880-CX: Jelerősség 90% - Jelminőség: 85-88% között.
Strong 8102+: Jelerősség 90-100% között, Jelminőség stabil 100%Ezt ugyanarról az antennáról, ugyanazon a kábelen, ugyanabban a szobában. A helyszín Nyíregyháza, a városi adótoronyról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest