- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: MS Office365 Linuxon
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
zsigus #11302 üzenetére
Sok sok éve volt egy Thomson LCD-m, eladtam, lett egy 37"-os LG tévém, beépített vinyóra felvevős, szerintem a mai napig hibátlanul megy, de gondoltam lecserélem. Ebből lett egy 50"-os samsung plazma, egy fos volt, beégett, a felirat helyén a folt ott maradt, a képe vibrált, eladtam vettem egy 55"-os LG tévét, tökéletesen megy lassan egy éve. Nekem nem a ráírt márkajelzés számít, hanem a tudás az ár függvényében. Ennek meg semmi köze ahhoz, hogy Samsung vagy LG van ráírva. 1M Ft alatt meg kb ugyanazokból az alkatrészekből van összerakva minden tévé.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55UR78003LK Smart Led Tv 140 cm, 4K HDR, webOS 23 ThinQ AI Garanciàlis/
- Asus Zenbook flip13 2in1 touch screen
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged