Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
korcsi
üzenetére
Annak érdemes utánanézni, hogy az alcor hidvt progin kívül mással is működik-e a tunerbe épített kártyaolvasó. Nem ismerem a mediaportal-t, de a wiki szerint támogat néhány cam modult, de az alcor tunere szerintem máshogy működik.
Linux alapon megy nálam hasonló: xbmc + tvheadend + newcs, három olcsó kínai dvb-t tuner egy usb-re kötött közönséges smartkártya olvasóval. Mivel ez esetben a tvheadend végzi a kikódolást, így egy kártyával képes mindegyik tunert kiszolgálni. Régebben csináltam egy terheléstesztet és úgy láttam, hogy 20 különböző adóval is boldogult párhuzamosan. A felvételt én tvheadenden állítom be, xbmc-pvr-t még nem próbáltam. A 3 tuner + 1 kártyaolvasó + 3 usb kábel + távirányító összesen került 52 dolláromba (~12eFt).
-
zsigus
őstag
válasz
korcsi
üzenetére
Az más, bocsi. Hát ha elég a mindigTV extra csatornakínálata, és nincs szükséged HD csatornákra (kivétel természetesen a 3 közszolgálati), akkor jó lehet.
Bár szerintem egy picit jobb minőségűek a SAT TV-n fogott csatornák (leginkább az RTL-t és a TV2-t tudtam összehasonlítani, IPTV-n is gondolom ugyanez a helyzet), de nem rossz a mindigTV sem (inkább a csatornáknak kellene már átállni HD-re, de valahol még normális 16:9 sincs).
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- Apple Watch
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Még sokáig drágák maradnak – sőt, tovább drágulnak – az SSD-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- T14 Gen1 27% 14" FHD IPS i7-10610U MX330 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Precision 7560 27% 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP ZBook Studio G8 i7 32GB RAM 1TB SSD RTX A3000/Garancia
- iPhone SE 3 2022 128GB gyári független szép gyári 95% akku
- Precision 5560 27% 15.6" FHD+ IPS i7-11800H T1200 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3763, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645, 100% Akksi
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann