- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zhagyma
őstag
Mint írtam rengeteg a TSReader-ben a TEI error ami a digitális adacsomagok hibás vételére utal. Szerintem ne vedd komolyan a Quality 100%-t mert nagy hülyeségnek tűnik. Gyakorlatilag még a transport stream-be ágyazott információs táblákat sem volt képes kiszedni a program a transport stream-ből a vételi hibák miatt. Ha pedig nincs értékelhető információ akkor fogalma sem lesz a programnak melyik digitális adtacsomag melyik adó melyik videó / hang részét tartalmazza. Így nincs kép.
Szerintem próbáld ki a tunert a lehető legközelebb a bejövő kábelen (legelső osztó előtt). Ha itt jó kilőttük az elégtelen jelszint esetet. Ha nem akkor felmerül a tuner hiba esete és vissza kell küldeni a feladónak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Viccrovat
- Bestbuy játékok
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Gaming notebook topik
- Proxmox VE
- Házimozi haladó szinten
- PlayStation 1 / 2
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest