Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
zhagyma
őstag
Mint írtam rengeteg a TSReader-ben a TEI error ami a digitális adacsomagok hibás vételére utal. Szerintem ne vedd komolyan a Quality 100%-t mert nagy hülyeségnek tűnik. Gyakorlatilag még a transport stream-be ágyazott információs táblákat sem volt képes kiszedni a program a transport stream-ből a vételi hibák miatt. Ha pedig nincs értékelhető információ akkor fogalma sem lesz a programnak melyik digitális adtacsomag melyik adó melyik videó / hang részét tartalmazza. Így nincs kép.
Szerintem próbáld ki a tunert a lehető legközelebb a bejövő kábelen (legelső osztó előtt). Ha itt jó kilőttük az elégtelen jelszint esetet. Ha nem akkor felmerül a tuner hiba esete és vissza kell küldeni a feladónak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Félkonfig - ASUS WS X299 SAGE / i9-10940X / 128GB DDR4 / 1TB + 2TB M.2 SSD / - Egyben vagy Bontva
- Xiaomi Redmi Watch 4-2027.01.08-ig garanciás
- Xiaomi 14T 8/256Gb-Sok tartozék-2027.01.17-ig garancia
- ASRock P4i65PE Retro 478 alaplap, 2 GB DDR RAM, 2,8 GHz Pentium proci
- MacBook Air (13 hüvelykes, 2014 eleje)
Üzleti előfizetők hirdetései
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest