- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Core2duo6600
veterán
válasz
tototos #9483 üzenetére
Hello
Én ugyanebben a cipőben járok.
Antenna kint a tetőn, a kábel direkt ide jön, nincs semmi leosztás, szemre a Száva utcára néz, Pestlőrincről (Gyömrői, és Álmos utca között)
M1 , M2, Duna 1-2 100 % os jellel, a 2 kereskedelmi 0, a Száva mind a 3 multiplexet adja, szabad rálátás van az adóra, ugyanerre van a Széchényi hegyi is, vagy szaabdsághegyi, most hirtelen nem vágom melyiken van az adó, de eleve nincsenek egymástól messze !Én számítógéppel nézem, vagyis nézném az adólkat !
Ugyanakkor egy szobaantennát kibigyeztek az ablakba, nagyjából mindegy merre ál, mind a 6 adó 100 % os jelerősség mellett kifogástalan, nem értem !!
Még akkor is ha a radiátor takarásában van az anetennaHa egy kábelt kilogatók az ablakon szintén minden bejön, ekkor néha vannak hibák már, de bejön mind a 6 csati
Akkor is erős a jelszint ha a szobaantenna erősítője ki van kapcsolva, tehát a térerő biztosan elég !
Tőlünk a Száva utca és a Széchényi hegyi adó azonos vonalban vannak.
Valami 5 let ?
Az 50 Kw os teljesítmény a C Mux nál nem nevezhető éppen kicsinek, közben eszembe jutott valami, ha túl nagy a jelerősség ugyanolyan gond mintha gyenge !
Próbáld meg másik adóra állítani az antennát vagy a száva utcéra, vagy a 3 as határhegyre
Ugyanis nekem azóta vannak bajaim, amióta megnővelték a teljesíítményt !
Új hozzászólás Aktív témák
- Update 08.08. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest