- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
Üdv.
Használ valaki Vidanet szolgáltatást olyan módon, hogy a Vidanet által adott STB-ból csak a kártyát használja valamilyen általa vett PVR-es mediabox-ban? Tehát nem Vidanet által adott CAM-et.
Ilyen kütyü pl: Golden Media, Selteka, Optibox, Synaps, stb.Ahány fórum, annyi féle vélemény, szerintem még az ÜF is egyszer ezt mondaná, másszor azt.
Vki szerint párosítva van a kártya a box-szal, vki szerint nem.
Vkinek megy a szolgáltatói CAM tévében, valakinek rossz.
Valaki szerint a box figyeli milyen kártyát tesznek bele, viszont a kártya nem, ezért bele lehet tenni idegen boxba (de így előfordulhat, hogy nem frissül a kártya).
Vkinek havonta be kell tenni a kártyát a gyári boxba, hogy frissüljön, vkinek nem kell.
Vkinél érzékeli a kártyát, nyit pár csatornát, de nem mindet.
Valamelyik box 4GB-nál darabol, valamelyik nem.
Egyik játszik mkv-t, avi-t, másik nem.
Egyikben van CI, másikban csak Conax olvasó.
Mindenhol csak félinfót olvastam, azaz XY beírja a gondját, hogy nem nyit minden csatornát, de hónapok múlva sem írja le, hogy végülis most kuka, vagy valahogy megoldotta.Mindenféle infót már átnéztem a neten, a fejem már zúg ettől a temérdek infótól, de mégse jutottam 5-ről a 6-ra.
Vagyis kedves ORCA58 társunknak köszönhetően mégiscsak kaptam hasznos infót, de a box hiányossága a 4GB fájlkorlát darabolás, amit próbálnék kikerülni, de emiatt nem haladok előre a témában. Ha ez nem zavarna, már meg is vettem volna a készüléket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen egeret válasszak?
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Eladó Lenovo ThinkCentre M910q i7 16GB / 12 hó jótállás
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest